nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

***papilonka***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: planet za zadet

Neprebrana objava Napisal/-a ***papilonka*** »

Villeneuve napisal/-a:Vsak pameten fant, ki ima nekaj v glavi ne bo imel spolnih odnosov z osebo mlajšo od 15 let, ker te osebe ščiti zakon.

Spolni napad na osebo, mlajšo od petnajst let
183. člen kazenskega zakonika

(1) Kdor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, pri čemer obstaja očitno nesorazmerje med zrelostjo storilca in žrtve, se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.

(2) Kdor stori dejanje iz prejšnjega odstavka s slabotno osebo, ki še ni stara petnajst let ali tako, da uporabi silo ali zagrozi z neposrednim napadom na življenje ali telo, se kaznuje z zaporom najmanj treh let.

(3) Učitelj, vzgojitelj, skrbnik, posvojitelj, roditelj, duhovnik, zdravnik ali druga oseba, ki z zlorabo svojega
položaja spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo, ki še ni stara petnajst let in mu je zaupana v učenje, vzgojo, varstvo in oskrbo, se kaznuje z zaporom od enega do osmih let.

(4) Kdor v okoliščinah iz prvega, drugega in tretjega odstavka tega člena kako drugače prizadene spolno nedotakljivost osebe, ki še ni stara petnajst let, se kaznuje z zaporom do treh let.

..pameten-zrel moški se ne bo spuščal v razmerja z ženskami, ki še niso polnoletne - mlajše od 18 let...

am..tole mi je ful čudn an..a ni tut kazn kao če ni punca pounoletna?
kr tle piše sam za mlajš od 15...
ogy_zg
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: zg

Neprebrana objava Napisal/-a ogy_zg »

čefurji so rojeni jebači
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ogy_zg napisal/-a:čefurji so rojeni jebači

če ZNAŠ znjimi, pol nej bojo še taki jebači pa ne bojo dobil :D
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

yuk :flop:

Raj mam slovenca - majo vsaj mejo dobrega okusa :flamingdev:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

u bistvu niso.. pr men š enobenmu ni ratal, pa jih je že kr neki probal...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

looool
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Nedolznost sem zgubila pri svojih 16-ih letih s svojim fantom, s katerim sva se vedno skupaj. Na zacetku me je mal bolel, ampk kr je biu fant nezen, sva oba zacela uzivat in posledicno sem dozivela svoj prvi orgazm pri seksu :)
lp :)
Smotkaaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Smotkaaaa »

Stara sem bla okrog 15 in pol... :oops: .........blo je prvič za oba tko da so živčki delal na polno :oops: :razz: .......lokacija pa.....odklopljenaaa :twisted:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

***papilonka*** napisal/-a:
Villeneuve napisal/-a:Vsak pameten fant, ki ima nekaj v glavi ne bo imel spolnih odnosov z osebo mlajšo od 15 let, ker te osebe ščiti zakon.

Spolni napad na osebo, mlajšo od petnajst let
183. člen kazenskega zakonika

(1) Kdor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, pri čemer obstaja očitno nesorazmerje med zrelostjo storilca in žrtve, se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.

...

am..tole mi je ful čudn an..a ni tut kazn kao če ni punca pounoletna?
kr tle piše sam za mlajš od 15...

Ne, meja je 15 let (pred novelo je bilo 14 let, če se ne motim)... Pa še tu je postavljen pogoj, da obstaja 'očitno nesorazmerje med zrelostjo storilca in žrtve'... Hm, in določba zakona se nanaša na oba spola, ne ravno na punce :/
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a katarincaa »

Kaj naj rečem, zame dokaj pozno, bilo je pri 18ih in sicer v Avtu po zabavi...na koncu sem jokala, ker je bilo s Fantom ki sva bila takrat zelo dobra prijatelja !!!
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

jst sm pa učerej zgubila svoj junfr in to s tipom k ga ne lubm čist sam mi je blo res ful vredu in mi zaenx ni žou! :)
Ni me bolelo, krvi je blo lih za eno kaplco, blo je spontano (k eno uro prej sm mu razlagala d ne vem če sva za skp k se bojim d me bo sam izkoristu za sexs in d dvomm d me ma res rad) in kar mi je najbl pomenlo - fuul mu je blo všeč oz. mi je dobro šlo glede na to d sm še neizkušena. :D
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

borboletta napisal/-a:jst sm pa učerej zgubila svoj junfr in to s tipom k ga ne lubm čist sam mi je blo res ful vredu in mi zaenx ni žou! :)
Ni me bolelo, krvi je blo lih za eno kaplco, blo je spontano (k eno uro prej sm mu razlagala d ne vem če sva za skp k se bojim d me bo sam izkoristu za sexs in d dvomm d me ma res rad) in kar mi je najbl pomenlo - fuul mu je blo všeč oz. mi je dobro šlo glede na to d sm še neizkušena. :D

Pa misliš, da te ni izrabil samo za seks? :? Pri seksu je pomembno, da uživata oba, ne da si srečna, ker ustrežeš njemu in da se obremenjuješ s tem, kaj si bo mislil, glede na to da si še neizkušena. Ne vem no, ampak tvoj post mi je rahlo smešen ... Eno uro prej si mu razlagala svoje strahove, potem pa ... No, če ne obžaluješ in če tako misliš, potem ok ... :wink:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

hm, jz sm 16, skor 17.. pa še nism... pa tud mislm še neki cajta počakat u usakem primeru :P k vem da še nism zrela :D
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Dvojni post :oops:
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Smotkaaaa napisal/-a:Stara sem bla okrog 15 in pol... :oops: .........blo je prvič za oba tko da so živčki delal na polno :oops: :razz: .......lokacija pa.....odklopljenaaa :twisted:

Kera pa je bla ta odklopljena lokacija? ... Smo radovedne :flamingdev:
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Odgovori