Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

nisem nardila spet sta mi zmanjkali 2točki pri matematiki :cry: znorela bom....sam spomlad bom šla pa vseen mato še enkrat delat

zdej se om pa izredno vpisala na teologijo ali pa turizem na bledu
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

FemmeFatal napisal/-a:Wahoooo!!!!!!!!!! :D :D :D

Nikoli vec se mi ne bo treba s to presneto matematko mucit!!!

Ocene:
MAT - 2
PSI - 3
ZGO - 5
ANJ - 5
SLO - 5+2

Feelinga se pa sploh ne da opisat.

wow....ful dobre ocene..sm tale matematka ti kvar...itak pa ni omembe vredna...važno da si naredila..čestitam :D
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

AnaaBella napisal/-a:nisem nardila spet sta mi zmanjkali 2točki pri matematiki :cry: znorela bom....sam spomlad bom šla pa vseen mato še enkrat delat

nekaj me samo zanima. kak so tvoji doma reagirali, ko si povedala da nisi naredla? ker mene je foter nadrl, pa celi čas mi govori da sem nesposobna pa take. mislim kriza.

aja pa še nekaj sprejeta sem na ekonomijo JUPI!!!!!!! :D
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

punce, eno pomoč rabim nujno.dons sm dobila po pošti da sm sprejeta na en dvopredmetni študij, samo da so mi en predmet napisali taprav, tadrug je pa napačni. ma kera kakšen nasvet kaj nj zdj nrdim?
nej pokličem na prijavno službo, al na faks?
ker v bistvu nevem a sm se jz zmotla(čeprv to dvomim ker sm res natančno vse pogledala) al so se zmotl oni.
pojma nimam kaj nj zdej, pa še sobota je, itak nebi nobenga dobila :(
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Mogoče pa nisi bla sprejeta na prvo željo (na oba predmeta, ki si ju napisala, ampak na samo enega). Potem so ti pa dali prvega zravn, ki ga maš pod drugo željo. A so ti dali nek predmet, ki si ga mela napisanega na prijavi (ni važno na kerem mestu), al maš enega kr nekega?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

nastasja napisal/-a:
AnaaBella napisal/-a:nisem nardila spet sta mi zmanjkali 2točki pri matematiki :cry: znorela bom....sam spomlad bom šla pa vseen mato še enkrat delat

nekaj me samo zanima. kak so tvoji doma reagirali, ko si povedala da nisi naredla? ker mene je foter nadrl, pa celi čas mi govori da sem nesposobna pa take. mislim kriza.

aja pa še nekaj sprejeta sem na ekonomijo JUPI!!!!!!! :D

mene niso nadrl...ker sm se jst večino časa jokala, da sm nesposobna...sam smo dons pršli do sklepa da se ne bom letos nikamor vpisala in bom lepo hodila na moj tečaj za masaže in ga bom lepo nardila spomlad bom šla pa še enkrat matematiko delat...čist hudo :(
Anastazija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anastazija »

Jaz tudi na žalost nism nardila mature(smotana matematka) in me zanima,kaj lahko naredim da bi to leto lahko še vedno imela status.
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

ne, piše da sm bla na oba sprejeta, ampak ja-je kr en drug predmet.sploh ne to kr sm jz napisala.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Anastazija, probaj se na gimnaziji zmenit, da ti podaljšajo status dijaka. To so tud naredli enemu mojmu sošolcu, samo je pri njem bil problem tak, da je naredo maturo, vendar ni bil sprejet na nobeno željo. To kar je prosto, pa noče študirat... Najboljše da vprašaš na šoli.
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

FemmeFatal napisal/-a:
Feelinga se pa sploh ne da opisat.

oh, kuk se tle bl neb mogla strinjat :D jz sploh ne dojamem... :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

jst pa šele začenam dojemat k so ns začel s pripravam mučt; anglo delam po ene dve ure na teden sam d tiste primere maturitetnih pol nardim - vsak teden mormo dve rešt, groza.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

somebody napisal/-a:jst pa šele začenam dojemat k so ns začel s pripravam mučt; anglo delam po ene dve ure na teden sam d tiste primere maturitetnih pol nardim - vsak teden mormo dve rešt, groza.

Kr uči se, matura bo kmal :D :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Somebody, ti si 3. letnik (sklepam po starosti), ane? Angla je najmn, kar bi mogla skrbet, vrjem :wink:

Js vem, da ce bi se mogla se enkat ucit za maturo, da bi mal vec casa posvetila slovenscini-slovnici in ne bi resla sam ene 5 pol, ampak sam zato, da bi se psihicno prpravla na idiotska uprasanja/navodila u stilu: primerjaj glagola trditi in napovedovati, al kaj je ze blo ... :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ah.. sej bomo mi spet spizdil pole ;)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

no dej zdej bomo vsaj vedl na koga s prstom pokazat :)
Zaklenjeno