jst sm šla direkt po društven, se prav tm nek 22 al kok že, sam sm ruknla iz prve, prvič u lajfu sm šla čez rdečo(stala sm na križišču in zavijala levo, vmes se je pa rdeča pržgala, jst sm pa sam naprej gledala, za kar je kriv moj inštruktor, k mi je pred tem zažugu da nam slučajn nardila tko k un pred mano na križišču izsiljevala )drgač sm to vožnjo pol še nadaljevala in je bla brez napak, no pol sm pa dubla druzga inštruktorja in sm šla še ene 10 ur z nem in to je blo to.
Ne lažem se. Kaj bi imela od tega? Pojma nimam kaj je delala narobe, samo po urah sklepam, da vse Jah nekaterim pač ne gre in ne gre. No sej tut v šoli ni preveč blestela, samo to je že druga zgodba.
boga no...zdej bi dala 500.000 sam za vožnjo! + ostalo...no, je pa saj nardila, ni obupala..sej moja sošolka zdej ma tut že 50 ur, pa še kr ni nardila...zdej je mela šele prvo glavno pa je menda v črnomlju vse pločnike povozila kar jih je možno
Ojoj uboga Veš kaj jaz mislim, da če te vožnja ne veseli, da potem neboš nevem kako dober voznik (ne mislim slab). Mogoče je pa bolš tko, da ima več ur, da se bo vsaj dobro naučila, česar ne obvlada
ma ja sej to je to...več ur, več znaš..sm to sm pr tistih k jim res ne potegne v prvo...druač je čist škoda nabijat ure, k se še kake bedarije nove naučiš
lenoba in netočnost..moja..drugač pa vožnja z avtom sploh ne...nič ni tazga da bi rekla, da mi ni šlo, da sem rabila čas...edin to, da sm večkat na vožnjo popoldne zaspala
No jz sm v avto šoli avto prvič vozila in glede na to mi je šlo super. No potem me je peljal klanec in sem z klanca morala speljat naprej...upam, da veste kaj mislim(z zategnejno ročno). No ednino to sm morala poskusit ene parkrat in danes mi je smešno, ker to ni nč takega, takrat mi je blo pa težko!