Izpit za avto
ja sej, če se inštruktorju ne da, samo podpiše pa si zmisl, kje je potekala pač ta nočna vožnja in to je to... maš kao opravleno... sj maš vedno kkšno nočno, sploh če pol vid, da maš glavno kkšno tako nočno uro... in pol jo maš pred glavno vožnjo... tko je blo pr men... prej sm mela vedno čez dan, sam zadn tedn sm pa mela vedno nočno...
punchka napisal/-a:mene je pa tooook strah vožnjek že vidim da se bom čist tresla ko se bom usedla v avto
![]()
a ste vse že poskusle prej vozit, preden ste mele 1. uro? js še niti speljevala nism, ker foter neki teži, da naj me to uni tam naučijojokala
jaz te čist razumem,ker moj foter je bil isti ko tvoj

ni mi dovolu da grem za volan dokler nisem naredila izpita

vsaj da dobiš tisti filling z volanom in da se naučiš osnove kot je izpeljevanje
ma saj boš vidla da bo šlo

jaz ko sem bila v avto šoli nisem nikoli imela nočne vožnje...mi je kar inštruktor podpisal kot da sem jo imela
moram pa reč da pol ko sem naredila izpit me je bilo kar malo strah ponoči vozit ker nisem bila navajena samo zdaj je vse ql
drugače pa raje vozim podnevi ker ponoči me zelo motijo žarometi,mi ful bleščijo

Hmmm jst pa sloh nisem vozila po 3 popoldne...res daleč od teme. Pa tud ne vem če mi je napisu nočno
Za kaj se pa sploh gre pr relacijski? K midva se nisva nič o tem menla, sm pa že vozila po nekih micenih potkah po deželi.

Za kaj se pa sploh gre pr relacijski? K midva se nisva nič o tem menla, sm pa že vozila po nekih micenih potkah po deželi.
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
No ja jst itq vsako uro vozm 90. Pa ja no recmo da sem šla tud že kam dlje, kakšne pol ure v eno smer. Pol je vrjetn to že mimo.
Drug teden mam 2. glavno in se mi zdi da sm že vse napake s 1. pozabla in jih bom spet nardila. Tku da sam še molm da bo druga komisija in da končno nardim

Drug teden mam 2. glavno in se mi zdi da sm že vse napake s 1. pozabla in jih bom spet nardila. Tku da sam še molm da bo druga komisija in da končno nardim

Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
- In Love Girl
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj