jutri imava z drago prvo obletnico najinega štetja...darilo od nje sem že dobil, in sicer 2 cd-ja, bila je namreč v italiji! (lepšega darila nisem mogel dobiti!)
danes sem se pa domislil, kako jo bom jaz obdaroval in na to domislico sem zeloooooo ponosen...
da povem od začetka...vedel sem, da obožuje čokolado...na najinem prvem zmenku sem ji podaril 2 bounty čokoladici v majhni papirnati vrečki...tako majhni, da gresta v njo le 2 bounty čokoladici... zakaj dve? ena zanjo, ena zame...
no, tisto vrečkico je vzela z enim čudnim pogledom...

potem sva šla na pizzo....baje tistega večera edinkrat nisem mogel pojesti pizze!
po pizzi sva se z avtom odpravila proti domu in ona je napadla bounty za desert... seveda je pojedla oba, jaz kot da nisem obstajal!
in ko je končala z desertom...sem izza sedeža potegnil kilogramsko gorenjka čokolado s celimi lešniki ter ji jo dal...njenega pogleda ob tem dogodku ne bom nikoli pozabil....

seveda je bila ta čokolada zadetek v polno...
jutri imava 1. obletnico...zgodbo bom ponovil...dobila bo 2 čokoladici bounty...in komaj čakam njeno reakcijo, ko bo dobila 7 (sedem) kilogramsko gorenjkino čokolado z lešniki!