Meni pa je npr. cisto brezveze, da si kupujeva kaka oblacila pa to... da mu za rojstni dan kupim kakse kavbojke, pa ni sans

Kaj hoce imeti/nositi, si ze sam kupi.
Absolutno pa ne maram, da bi si prej povedala kaj kateri zeli. Da bi si nekaj izbrala in bi to bilo to. Ne hvala. Valda ze toliko ve, kaj mi je vsec in je toliko inovativen (in obratno

)
Npr. za lansko valentinovo sem dobila parfumcek, kateri mi je ze nekaj casa disal, on pa ni vedel kateri je. Pa sem dobila na koncu prav tistega

to, da se je potrudil, mi je pomenilo veliko vec, kot pa ce bi mi prinesel ne vem kaj.
V teh 7. letih se je nabralo ze kar nekaj daril, iz obeh strani seveda. Za njegov 18. rojstni dan sem mu kupila npr. 1,80 velikega medveda, katerega smo komaj spravili v avto; za 20. sem kupila eno brezvezno cunjasto lutko v katero sva z mamo vsili (vgravirano) zlato zapestnico

ma dosti vsega je bilo... zdaj zadnja leta pa kupujem predvsem igracke, ker je pac velik otrok in ker vem, da mu s tem delam veselje.
In sploh ne gledam na to, da mu vrnem v isti meri. Ce mi je nekaj vsec, bom kupila, ce vem, da bo vsec njemu, pa ceprav je stvar drazja ali cenejsa. Saj vseeno, ce pa dam iz ljubezni...