Aja, pozabila sem še, da bi shujšala kakšnih pet kg (čeprav imam tudi zdaj primerno težo), pa ena me je spomnila tukaj - tudi jaz bi si dala odstranit dioptrijo (z lasersko operacijo), ker sem leč že rahlo naveličana.
jaz bi pa rada bla enih 5 cm višja.....pa joške bi rada mela manjše..ker zaj me čist živcirajo pa zbijajo samozavest pa maščobne blazinice na trebuhu tui nebi rable bit ne.... ostalo pa te kolko tolko štima....se mi vsaj zdi....
- lepši nosek - zdrave&lepe zobe - mal večje joške - dlake bi mi ne bi več rastle tm k bi jst nočm - pa učasih si želim d bi mela ravne lase,ampak sicer so mi pa moji kodrčki čist ušeč
hmm..jast na sebi ne bi kaj dosti spreminjala ...sam na sebi me pa moti to: da mam svetlo modre oči... in mam zlo občutljive... zato mam vlikrat kar rdeče (npr. ko se namažem..) in me to res zlo moti...probala sem že z raznimi kapljicami sam mi ni nč kj dost pomagal
popravla bi si zobe ( sej zdy dobim aparat, sam vsen ne bojo beli ) pa kožo na obrazu mi mela tako, da mi ne bi blo treba korektroja uporablat, da bi si mozolje zakrila