danes sem videla ene take leepee škornje na petko .. so rjave barve in so okrogle .. ful so mi lepe stanejo pa 8000 .. zdaj pa nevem ali naj jih kupim ali ne?

honeydew napisal/-a:Počaki še mal, je velik samovklicanih poznavalk mode in tudi čevljev. Sem prepričana da boš dobila "strokovno" pomoč.
Hehe, jst nikoli točno ne vem kaj mi je všeč, velikrat mi je najbolj nepraktična stvar najbolj všeč. Eh ženske...
legally blonde napisal/-a:Tele tazadne skorncke k jih je bejbika nalimala, mam pa js, sam crne, in so fuuuuul mehki, sploh nimam obcutka da mam petke.
Predzadne sm vidla pa gleznarje in so mi bli tut usec za na hlace. U glaunm, Bronx je men vedno bl usec.
gemini napisal/-a:legally blonde napisal/-a:Tele tazadne skorncke k jih je bejbika nalimala, mam pa js, sam crne, in so fuuuuul mehki, sploh nimam obcutka da mam petke.
Predzadne sm vidla pa gleznarje in so mi bli tut usec za na hlace. U glaunm, Bronx je men vedno bl usec.
Kolk pa si dala za njih? (firbec)
legally blonde napisal/-a:Tele tazadne skorncke k jih je bejbika nalimala, mam pa js, sam crne, in so fuuuuul mehki, sploh nimam obcutka da mam petke.
bejbika napisal/-a: bina ... men so kr kul teli čevli od bronxa, ki jih majo v humanicu ... dost kulturno izgledajo tudi za malo starejše