Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

puncee i need help :/
danes sem videla ene take leepee škornje na petko .. so rjave barve in so okrogle .. ful so mi lepe stanejo pa 8000 .. zdaj pa nevem ali naj jih kupim ali ne? :help: :nixweiss:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:12, skupaj popravljeno 1 krat.
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

ful bi jih mela .. samo se spet bojim da jih nebom nosla ker so na peto pa čeprav sem probala pa sem vedela z njimi it pa še ful so bili udobni pa to .. ajh .. to sem pač jaz ..

no nia .. jaz sovražiim kupovanje hlač :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

saj mislim da si jih bom šla kupit .. :) mogoče sše ta teden :)

nič nia grem .. ker pride cimra počas papa :bussi:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

honeydew napisal/-a:Počaki še mal, je velik samovklicanih poznavalk mode in tudi čevljev. Sem prepričana da boš dobila "strokovno" pomoč.
Hehe, jst nikoli točno ne vem kaj mi je všeč, velikrat mi je najbolj nepraktična stvar najbolj všeč. Eh ženske...

in kaj nej bi to pomenilo?
da vsaka, ki se spozna na modo bolje kot ti, je samooklicana poznavalka, ki nudi takozvano strokovno pomoč .. :roll:
ne vem, ampak jst bi rade volje poslušala kak tjaškin nasvet, pa čeprav mava totalno različne okuse ... pa sieenco tut, pa čepru je celo desetletje skor mlajša :lach:
ni treba žalt uporabnic, ki se resnično spoznajo na to, kaj je modrerno in kaj gre barvno skup ...
seveda, tudi sofiin okus za modo mi je zelo všeč in če bi rabila kako pomoč, bi jo sigurno vprašala ;)

bina ... men so kr kul teli čevli od bronxa, ki jih majo v humanicu ... dost kulturno izgledajo tudi za malo starejše :lach:

SlikaSlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Tele tazadne skorncke k jih je bejbika nalimala, mam pa js, sam crne, in so fuuuuul mehki, sploh nimam obcutka da mam petke.

Predzadne sm vidla pa gleznarje in so mi bli tut usec za na hlace. U glaunm, Bronx je men vedno bl usec.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

drgač so mi pa balerinke ful všeč. posebej so mi v oči padli tile tazadnji škornji. ful so mi všeč. sam jst bi jih mela v črni barvi.

legally blonde kolk si pa dala za te škornje?
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie »

bejbika napisal/-a: ... men so kr kul teli čevli od bronxa, ki jih majo v humanicu ...

Bronx ima ful lepe čevlčke. samo teh modelčkov, ki sem jih spodaj nalimala še nisem vidla pri nas... :?

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

legally blonde napisal/-a:Tele tazadne skorncke k jih je bejbika nalimala, mam pa js, sam crne, in so fuuuuul mehki, sploh nimam obcutka da mam petke.

Predzadne sm vidla pa gleznarje in so mi bli tut usec za na hlace. U glaunm, Bronx je men vedno bl usec.

Kolk pa si dala za njih? (firbec)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
mimi.k
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

gemini napisal/-a:
legally blonde napisal/-a:Tele tazadne skorncke k jih je bejbika nalimala, mam pa js, sam crne, in so fuuuuul mehki, sploh nimam obcutka da mam petke.

Kolk pa si dala za njih? (firbec)

sama imam take rjave skornjcke - 33.990sit v transporterju

http://img175.imageshack.us/img175/662/63905allpz2.jpg
in take crne 16.990sit v transporterju, s tem da v humanicu jih imajo za 14.990sit (ampak samo rjave)...
Zadnjič spremenil mimi.k, dne 18. Sep. 2006 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

Ja, Humanic..... Pr nas v MB je zaprt zarad prenove. :cry: :cry: odprejo ga šele 29.9., meni se pa zdaj tak lušta novih čevljev. Nič, bom mogla počakat.

Bejbika, hvala, zelo si prijazna! :wink:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js sm dala pa 27 pa se mau, k so mel pred novim letom 20% popusta, ampak ja, redna cena je bla pa 34.000.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz mam tud te crne skorncke... od lan pozim... fuuuul so fajn pa super se hod v njih... sicer res nimajo nevem kaj visoke pete, drgac nosm visje, sam so fuuuul fajni, bronx ma kul cevlcke
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

bejbika napisal/-a: bina ... men so kr kul teli čevli od bronxa, ki jih majo v humanicu ... dost kulturno izgledajo tudi za malo starejše :lach:

SlikaSlikaSlika
SlikaSlika

Jaaa, meni so tudi všeč čevlji od Bronxa... Ampak ponavadi prepozno pridem in nimajo več moje številke :cry: ... Zapičim se pa ravno v tisti model, ki ga v drugih prodajalnah sploh nimajo :evil: ...
Zaklenjeno