Vsi smo kričal, ploskal... Od sreče smo bli čist v afektu! Pomoje da je bil zato tut tak njegov komentar po dirki: da ve da bomo nekateri zdej srečni in da upa da bomo lepo spal... HEHE! Škoda je sam da je Alonso zajebu Masso k je lih na njegovo olje zapelu in se mu je guma sfukala in je mogu še 3ič v bokse... Takoj smo pol tekl pod oder in bla sm pod odrom ko je Schumi gor pršu! Kakšn filing je bil to! Res noro! Prou usi smo srečo delil z njim in on jo je z nami. Sm pa že takoj ko je pršu na oder vedla, da bo povedu, da po koncu sezone gre... Preveč se je veselu. Sreče res ni mogu skrit. Škoda je blo sam da je Monza res hitro dirkališče in so tok šibal mim mene... Ampak tist zvok... Wow! Čist me impresionera ko slišm ta hrup od formule. Za gledat dirko mi je Hockenheim bil noro hud ker sem bla lih pr unem tahudem ovinku kjer so se skor ustavl in si res dolg lahko gledu usazga. Ampak ja Monza je pa zakon zarad folka. Res se je čutu samo Ferrarijev duh. V soboto sem bla pa v Maranellu... Sm šla v Ferrari store si kupt hudo kapco (bela z zlatim konjičkom) pa majico (črna s ferarri znakom) in sm bla v muzeju Ferrarijevem... Hudo je blo. Ko sem izpod dora za zmagovalce gledala Schumija ko je proti nam polival šampanjc... tega ne bom nikol pozabla. Tok mam živo sliko v glavi... Škoda samo ker nisem js ujela njegove kapce k jo je vrgu med folk. Ko je bla pa njegova napoved upokojitve uradna sm bla pa zlo žalostna in še vedno sem... Vem pa, da bo letos osvoju še 8. naslov! V to sem sigurna. Aja pa Alonso... Kok je razvajen otrok: Ko so ga kaznoval komisarji v soboto je reku da se je hotu kr upokojit iz F1... Zakaj se ni?!!! In ja on prav da je 110% da bo on prvak letos! Če on ne bi mel zegna sploh že lan neb bil! Če Ferrari lan ne bi mel res krize pa Kimi nesreče, on ne bi bil prvak... Sej zato pa je mel v sredini sezone kr dobro prednost ker je bil začetek sezone letos isto. Vesela sem za Kimija, da bo dubu dirkalnik k pride do ciljne črte! Alonso pa nej kr voz v razletajočem McLarnu. Vesela sem, da sm šla v Monzo, da sem mojga Michija vidla še zadnič dirkat v Evropi... Če bi mela dnar bi šla v Sao Paolo gledat zadno dirko, sam žou nimam dinar... Aja vsakič ko je šou mim (med dirko) Schumi je folk skaku, ko je šel Massa tut, ko je šel Kimi z mal manj navdušenja ampak tut, ko pa Alonso... Buuuuuu...!!! se je sam slišal. Alonso je res čutu kok v Italiji ni zaželjen... 
Šele zdej vidm kok sm se razpisala...

K ste lih že pisale o Ferrari stvareh: Mam original Ferrari dekco na postli skos (sam zato uska dan postlo postiljem), mam fake brisačo za na plažo, 4 kapce... Ne vem kok jih je original. Ta tazadna bela zihr. Mam majičko Schumijevo original pa Ferrari majico orig. pa mam etui za karto (za F1) itak orig., mam una pas za ključe fake, mam šalčko Ferrari tut orig.... Mam kr stvari... Aja pa eno majico Ferrari z dolgimi rokavi sam je grda.. Sm jo dubla lan v Bachusu ko je bil Marlboro ferrari žur. Najbl pomembno stvar sm pa pozabla... Ferrari mobitel mam
 Ja čist sm frik na Schumija in na Ferrari. Kokr da se mi že po avatarju ne vid. Hehe... Čez 2 tedna pa Kitajska! Vem da Ferrari zdele pridno testira tko da bomo spet 1. !!!

ker bi ful rada jih vidla... kje si pa vse kupla to??
 tako da zdej tud ne bom niti silila it kam na kej takega, najbrž... 

, še poseben pa una bela kapca, tvoja najnovejša pridobitev mi je tako všeč, pa črna majčka, da pa ne govorim o ferrari brisači...ful je lepa 
 vsak s strani njega...pogrešala ga bom, res...  

... štart so ponovil se mi zdi, da 3x  ... res zame ena bolj smešnih dirk ...