Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Midva se tud zmer drživa ta roke in to že čist podzavestno, še veva ne, kdaj se primeva :) Nikol pa še nism razmišljala, zakaj to pravzaprav počnemo :?: Uglavnem, men je lepo.
Uporabniški avatar
BlueGirl1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a BlueGirl1983 »

Se zelo redko s kom držim za roko. Ne vem, mi ni udobno, morda nisem navajena. Sploh med hojo mi je to neprijetno, raje ga včasih za hec zgrabim pod roko, na tisti smešen staromoden način. Mi je pa všeč, če se najini prsti prepletejo tako mimogrede, v avtu, pred tv-jem, zvečer v postelji pred spanjem.
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Tut men je to zlo lepo- Najlepš mi je pa, ko kdaj vidim star oz. starejši par, ki se drži za roke :D Midva se povsod drživa za roke in bi mi bilo čudno, če se nebi
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***mecena*** »

jst tut :oops:
men je baš kul to..ne vem..pač maš tko kot je ena omenla občutek varnosti pa tak,da mu pripadaš on pa tebi...ne vem no...men je to všeč :oops:
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

to pomen, da ga mam najrajš na svetu, da hočm bit s tako osebo skoz v telesnem kontaktu..skoz ga hočem čutt, vedt da je z mano tud če ga ne pogledam u oči..

pa ja..da pokažem celmu svetu, da je sam moj..

men se je za roko držat alpa jo mučkat z eno osebo k mi tolk velik pomen, najlepša stvar kr se mi lahko nardi..
... ι αм ωнαт ι αм ...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

midva ponavadi hodita objeta da vsa še bolj stiskava skupaj ko kam greva če ne pa vsaj da se za roke drživa..Zakaj? Tako kot so že ostale rekle ker želiš bit z njim povezan,čutiš neko varnost,toplino in da vsem pokažeš da je samo tvoj... :love:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Little_star
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ozvezdje

Neprebrana objava Napisal/-a Little_star »

Zame to nekako predstavlja varnost in zatočišče pri njem. Definitivno mi to veliko pomeni, malo pa že iz navade to narediva, ker bi bilo čudno in odtujeno, če bi šla sicer skupaj, ampak ne z roko v roki. :roll: :D
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

držanje za roke je men ful lepo, k s tem nekak svetu povem da sm njegova in da sm ponosna na to, pa tud fajn mi je k s tem izražava pripadnost eden drugemu.se mi zdi da je tud to nek znak med dvema da se mata rada
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

predvsem to, da si grejem roke,ker mam skos tok ledene :D :D . ne hecam se. Men je to tok fajn pa lepo zgleda. men bi ful čudno zgledal, da bi hodila eden zravn druzga kot kakšna loleka :D . Al pa tko hodva, da jaz dam roko v njegov žep zadaj na riti. To je tut fajn :D Čutm kako lepo delajo njegove ritne mišice :D .
MARTINA83
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: v njegovem srcu

Neprebrana objava Napisal/-a MARTINA83 »

hja jaz pa nimam te sreče, :cry: bivši ni hotel da se drživa za roke,ljubčkava zunaj,... in sedanji, s katerim sem skoraj 4 leta in glih toliko živiva skupaj tudi ni glih za to! :cry: Včasih ko se njemu zahoče me prime ma to je za kakih 10 metrov drugače pa ne!! Jaz bi pa fulll rada, pa nič od tega :? ! kaj čmo :( :(
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ojojoj..Jaz sem človek, ki potrebuje full veliko pozornosti od ljubljene osebe.Verjetno bi imela občutek, da mu nisem všeč, če me ne bi v javnosti objel, prijel za roko, poljubil...Saj verjetno, če bi bil kateri proti izkazovanju ljubezni v javnosti, bi ga že nekako pripravila do tega.. :twisted:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men je blo pa zdnjč najboljš ko šetem po mestu pa videm pred sabo 2 upokojenca, pomoje tem okol 60 let stara, k sta se držala za roke, pa na vsake tolk časa ji je on kkšnga lupčka na lička dav. Jz sem kr gledala, tolk mi je blo lepo to :P
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a pikica83 »

Ne vem, se mi zdi, da sem na tak način povezana z njim, pa fajn je :) čeprav ga še raj držim pod roko, pa se naslonim na njega, pa... :bussi:
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
pinky24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pinky24 »

Držanje za roke med ko parček hod okol... Obvezno!!!
Drgač zgleda k da sta skregana. :)
Pa lepo je tut, pa da si data kšnga lupčka zravn še.

Starie je napisu, da so starši njegove bivše težil, če jo je objel, oziroma kej več kot držanje za roko...

Hja, od mojga mami tut ni najbol všeč, če naju kdaj šlučajn vid da se objameva, pa lupčka dava. Tko da morva zlo pazt kaj delava, če veva da je ona kje v bližini.
Odgovori