Ne vem zakaj se drživa za roke... Da ostale vejo da je moj Ne vem. Pač da ga držim ko km greva in ga čutm ob seb in ga ne rabm skos gledat... da se ne zaletim v kšno štango
Midva se ful drživa za roke. Enkrat sem slišala še celo eno opazko od bližnje sorodnice, ki je rekla svojmu fantu, potem ko je videla naju: "Daj a se greva tudi midva držat za rokice!" To pa je blo povedano v ironičnem smislu. Takrat sem resnično pomislila a se mogoče res preveč drživa za roke? Ampak mislim da temu ni tako.
Ja men je tut fajn k se z mojim drživa za roke...tisto čist waaw se počutm,prou taki fajn občutki še posebi k se sam od sebe spomni pa me kr naenkrat prime za roko
Meni predstavlja držanje za roke neko povezanost med nama. Všeč mi je občutek njegove dlani na moji, ko me prime. Všeč mi je občutek, ki preprosto pravi "moja je".
Se strinjam, da je neki najlepšega, če te tip prime za roko...
Js se spomnem svojega prvega fanta, ko sem ga prva prijela za roko, pa jo je odrinu in reku: "Za roke se pa že ne bova držala!" To me je ful prizadelo
Drugač pa držanje za roko ti da občutek povezanosti, da pripadata drug drugemu, varnost in pa seveda tko pokažeš vsem okol vaju, da sta zaljubljen par, da se mata rada
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
ker se ga morš nekak oprijet,dotikat,čutit,objemat...
in če si na sprehodu si najbrž objet ali pa se držiš za roke...
jst se s tem počutim varno in pripadano...če sva pa eno
Men je pa ful dobr se držat za rokice , ali bit objeta, se držati drug druzga na kakršen kol način že (komi čakam, da se otopli k zdej morm met skos roke v rokavicah in žepih, da mi ne zmrznejo)
In tut ful mi je lepo ko mi da lubčka, ko s svojem vedenjem da jasno vedeti, da sem samo njegova
Zakaj?Zato,ker je lepo..to je tist tak tih dogovor..men je tok kjut k te on prime sam od sebe, sploh tko na zacetku, pa brez besed pa vprasanj...tko sweet...res...
Al pa ce nek tko cakas v vrsti al pa kaj podobnega, da se tko kr mal naslonis nanj al pa se mal stisnes...to tko paseeee....pa cist tko mimogrede al pa slucajno kak lupcek...po moje poljubi niso sam za med 4stene..js k se mam fajn mi je vseeno ce me ne vem kdo vid..in ce si zazelim poljuba sredi ulice pol pa pac sredi ulice..kaj te briga...je ja tko fino;)
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
Jaz sem imela fanta, ki me ni hotel prijet za roko, ker mu je bilo nerodno. Postal je čisto živčen ko sem ga za roko prijela. Prav tako ni maral poljubljanja (normalnega- samo kakšen majhen lubček) v javnosti ali pa stiskanja. Kasneje sem ugotovila, da je bil na ta način vzgojen, da se ljubezni ne izkazuje na takšen način. Meni je bilo ful težko imet odnos brez tega in ga zdaj tudi ni več.
NAslednji fant hočem, da mi izkazuje ljubezen na vse možne načine