cebelcca napisal/-a:Weee jst mam v tork glavno pa sm že zdej živčna in prepričana da bom pogrnla
ah,ne smeš tko gledat pa razmišlat... jz sm se v prvo full sekirala in nism nardila ravn zarad tega... v drugo sm pa šla čist flegma tja, sm si misnla, če bo bo, drgač pa drugič... in sm res fajn odpelala... še inštruktor je reku, da nikol nism tko fajn pelala res se ne sekirat že zdj pa se živcirat... sj pa tud če ne rata, greš pač še enkrat pa bo
Jaz sem pa danes bila na zdravniškem pregledu in končno dobila potrdilo, da sem sposobna za vožnjo .. Tko da počasi se premikamo dalje. Čez kake 2tedna dobim evidenčni karton vožnje, pol začnem pa počasi ure nabirat. Jupijej.
jozica tud jst čestitam ma sej se poskušam ne sekirat, sam mi lih ne gre.... če pa mi rata naredt, bom mela skupi 33 ur, kar je super glede na to da sm jih prčakvala okol 40 (so bli doooooolgi dopusti vmes)
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
weee mene je strah kaj vi ste vse obvladale k ste šle izpit delat? k men se zdi da nekaterih stvari ne znam lih 100%, pol pa še da mi zbranost popusti pa sm tam
čebelca, jz morm rečt, da sm znala vse... ok, me je mal j***** prestava za nazaj, ampak smo tud to nekak uštimal nč strah bit, pa v glavi morš met, da znaš in bo
Ma jst sm tud misnla da znam vse, pol mi je pa dns v zadnih 15 min vožne ratalo skor prletet v enga ( pa kaj sm jst kriva če on rikverca na glavno cesto ) pa iz 5. prestave dat direkt v 2. (vmes sm vozila enh 10 ur drug avto z velik tršo sklopko in se kr ne morm nazaj na tole navadt ). Tku da me je kr minilu tu prepričanje
pogrnla pršu z drugim avtom k zadnih par ur in je šla moja zbranost nekam....
in ok sej verjamem da če se zberem mi lahko rata naredt....sam kaj ko sm po tem k mi je naštel vse napake dobila občutek ko da nimam pojma o vožnji in ne znam vozt