surfanje je pa itak nekaj kar sem prepričana da bom poizkusila u življenu.. že zato ker sem noro zaljubljena v snowboarding Vodni športi (surfing, wind surfing, kajak, raft...)
Re: Vodni športi (surfing, wind surfing, kajak, raft...)
windsurfala sem, in je blo posteno
surfanje je pa itak nekaj kar sem prepričana da bom poizkusila u življenu.. že zato ker sem noro zaljubljena v snowboarding 
surfanje je pa itak nekaj kar sem prepričana da bom poizkusila u življenu.. že zato ker sem noro zaljubljena v snowboarding mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Hm, jz sm pa lih dans probala windsurfat ..
Baje mi je šlo dobr za prvič .. Sam se mi zdi, da ni to čist zame .. Bi mi blo surfanje na valovih verjetn dost bolj všeč ..
Ostalo - s kanuji pa kajaki bi pa tut rada enkrat probala .. someday.
Baje mi je šlo dobr za prvič .. Sam se mi zdi, da ni to čist zame .. Bi mi blo surfanje na valovih verjetn dost bolj všeč ..
Ostalo - s kanuji pa kajaki bi pa tut rada enkrat probala .. someday.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Jst sm bla pa zdej 2 tedna na Lefkadi in se ucila srfat mal. Pa mi je 3. dan uspelo speljat, uiiiii, ful dober filing, ko se peljes!
Pa tud misice na rokah so se en maucek utrdile, tko da zakon
Bom definitivno se kdaj probala, ker mi je blo ful vsec (ceprav mam velik crn spomincek na roki, ko mi je padel jambor gor
)
Pa tud misice na rokah so se en maucek utrdile, tko da zakon
Bom definitivno se kdaj probala, ker mi je blo ful vsec (ceprav mam velik crn spomincek na roki, ko mi je padel jambor gor
)To je pa tema zame...
Sm trenirala kajak na divjih vodah, ene 2 leti po mojem... Kok je blo fajn.
Sam sm pa kr dostkrat 'plavala' na začetku...
V Soči pri 6ih stopinjah npr...
Rafting je pa tud ql, ja... smo ga meli na končnem v OŠ enkrat, sam mi je mal premal adrenalina tm...
Sm trenirala kajak na divjih vodah, ene 2 leti po mojem... Kok je blo fajn.
Rafting je pa tud ql, ja... smo ga meli na končnem v OŠ enkrat, sam mi je mal premal adrenalina tm...
Če ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Važno je sodelovati. 

-
*tenisačica*
- Kofetarica

- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
-
LiL*PrinceSS
- Komunikatorka

- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
psenica napisal/-a:eleanor gt500 napisal/-a:Jz pa kajtam
jooo to bi jas tud probalain kje si začela?se da kajt tud sposodit? pa nekaj me zanima: kak začneš znova kajtat, če ti v vodi jadro not pade?vedno more prit nekdo s čolnom al gre tud brez?
ko ti padalo pade v vodo ga sam v luft spravis... treba natrenirat seveda
slo kajterski forum...
http://www.kite-forum.com/forum/index.php

To raj fotru prepustim 

in kje si začela?se da kajt tud sposodit? pa nekaj me zanima: kak začneš znova kajtat, če ti v vodi jadro not pade?vedno more prit nekdo s čolnom al gre tud brez?