vsak piercer ima pac svoje finte..jaz sem dobla v majhni stekelnicki kto neko razkuzilo pa je cist ok..nobenih tezav al pa kaj celi pa se tudi ful lepo..
pupe vsaka vam čast, da si daste pirs...pa si upaste...res, si zaslužite vse spoštovanje, vsaj od mene...kr jst ni šans da bi si dala, že v kaki popek ne, kr me je ful strah prebadanja... sam če ne pa pomoje zgleda ful scensko kako pa komentirajo vaši tipi na to? to me pa še bolj zanima
Tiste, ki ga imate me zanima kakšen je občutek pri hoji al pa pri sexu.
Slišala pa sem tudi da so ga nekatere punce dale ven, ker jih je enostavno povedano baje preveč rajcalo med hojo.
ninasara napisal/-a:Tiste, ki ga imate me zanima kakšen je občutek pri hoji al pa pri sexu. Slišala pa sem tudi da so ga nekatere punce dale ven, ker jih je enostavno povedano baje preveč rajcalo med hojo.
Mogoče so pa mele kakšne vibro variante Ma daj po moje to ne more rajcat pri hoji, mogoče na začetku, ko razmišljaš o tem, potem pa dvomim.
Glih ene tolk kot vsak surface. Drugi ti ne morejo povedat, ker bolečino doživljaš subjektivno. Kar nekoga ne boli, je lahko tebi ful grozno in obratno. Če imaš pa že kak surface pa lahko približno veš, koliko boli.
Ja, pa dej prosim tuki napiš kaj je rekla. Jst tud razmišlam da bi dala še kakšnega.
Čistit pa ni težko, daš raztopino morske soli v ''štamperle'' kozarc in obrneš čez.