Če bova pa spet skupaj, pa bova

Yazmeen pol pa blagor teb, če maš takega tipa, k ti vse direkt pove. Mojemu bivšemu je bila to prava muka

Zvoncica napisal/-a:neron napisal/-a:po eni stari mata obe prav,ja
evo neron, tale bi bila pomoje kot ustvarjena zate
šejla napisal/-a:Prebolis lahk,s casom bolecina izgine,sam pozabit pa ne mors,spomini ostanejo.
lubenica, pojma nimam kaj se mu po glavi plete. Mogoče te hoče nazaj, mogoče res kej rab, mogoče hoče bit samo prijazen. Najbl butast je pa to, da ponavad k tipa direkt vprašaš kaj hoče, se začne neki mutit pa izmikatKok gre men to na živce
![]()
No jaz sem pa bivšega zbrisala iz msn, pa sm mu poslala meil, kjer sm mu to povedala., pa da upam da mi ne zameri, itd. Pa mi je odgovoru čist preveč prijazno, da sm bla kar mal šokirana(v smislu Ti ti! Kako mi lahk nardiš kej takega?? Pa ene par smajlijev, pa spet neki blablabla, pa da se mi spet oglasi k bo nevemkaj) Sm bla ful presenečena, k jz sm do njega precej bolj uradna&formalna pa on je bil tut do zdej. Mislim sej se hecam, sam ne na tok oseben način. Mah ja. Sej ni nič takega, samo da vas mal obveščam
*purple bitch* napisal/-a:Boris napisal/-a:No, najprej je treba podati neke izhodiščne osnove, potem pa se lahko lotiš dela. Z mojimi besedili lahko pomagam tistim, ki imajo resne probleme in so se pripravljeni tudi poglobiti v to, kar pišem. Tistim pa, ki so tu le za zabavo, morda ne bom kaj dosti pomagal.
Recimo tvoj primer...
Par preprostih vprašanj, s katerimi začneš razmišljati še v drugi smeri, pa malo razmigaš možgančke, da začnejo premišljati sami o sebi:
1.) kaj je zate neuradna zveza?
2.) zakaj bi ti blo težko gledati nekoga, na katerega te vežejo lepi spomini?
3.) zakaj misliš, da si bila vanj zaljubljena?
4.) kaj misliš, da je bilo na njem takega, da te je tako pritegnilo?
5.) zakaj pišeš, da ljubezen boli?
6.) kaj misliš, da bi morala narediti, da bi hranila na svojo prvo ljubezen le lepe spomine in ne grenkih?
7.) misliš, da se teh grenkih spominov ne da popraviti?
8.) koliko sploh poznaš tipa v katerega si bila zaljubljena (poznaš tudi njegove slabosti, dele karakterja, ki ti ne ustrezajo, ali o njem hraniš le prispodobe, ki si si jih ustvarila sama)?
moj primer:
1.Neuradna zveza je zame taka zveza, kjer drugi ne vedo da si v zvezi...
2.sej mi ni težko gledati..samo zorpno...ker se mi je bivši pač precej zameril..
3.ker sem bila..in to se ne misli, to se ve...
4.kretenizembrez zajebancije, ampak res...pritegnil me je ker je bil neumen..in to mi je očitno blo ušeč
![]()
5.ker pač boli, če ni tako kot bi želel...
6..jaz nič...on takrat nebi smel počet takih reči kot jih je...jaz hranim vse spomine...slabe ali dobre..in se ne obremenjujem, niti z enimi niti z drugimi..od naju je že toliko časa mimo, da me res ne gane nič ve..
7.spominov se ne da popraviti, ker kar je bilo je pač bilo..lahko pa gledam na lepši zorni kot, kar tudi delam..
8.poznam ga kar dosti..poznam slabe dele karakterja, poznam dobre, poznam najboljše...ne morm rečt da ga popolnoma poznam, ker ga ne in ker ne moreš tega...ampak toliko ga poznam-vsaj iz takratšnjih let, da vem da nima pošlihtano v glavi..no danes verjetno ima, glede na to da ima že punco s katero ima otroka in mislita resno..za zdaj en morem rečt kakšen je...vem pa da je bil takrat res pravi idiot...
mogoče boš mislil, da ga glede na te besede nisem prebolela..oh ja, sem ga...samo če gledam nazaj in če se poglobim v slabo stran njega, vidim res same grozne reči....jst sm mu vse grehe odpustila, da sem lahko sama šla naprej...nikol pa ne bom pozabila nekaterih dogodkov med nama, ki so bili res žalostno grozni..in za vse je bil kriv samo on, ampak res samo on...
in ja, lepo da pomagaš ljudem...sam včasih morš petkrat tvoj post prebrat da sploh ugotoviš kaj hočeš...in glede na premislek sem ugotovila, da imaš čist prav da je s prebolevanjem žačeti treba čist na začetku...upam, d aboš pomagal kakšni in že vnaprej se veselim tvojega odgovora na zgornje točke