Mislim, da si takšna legendarna kolesa zaslužijo lastno temo
Že kar nekaj časa nazaj, sem opazila, da so ponovno vedno bolj priljubljena. Me zanima, če ga mate same/i doma? Jst mam enga rdečega in mi je zakon Pa tudi tista, malo starejša ženska kolesa s košaricami so mi všeč. Za mene so kot en modni dodatek + sredstvo za prevoz.
Ravno danes sva šli z babico v mesto in seveda dva bili obe na ponyjih. Waa, kok je bilo noro
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Jst mam tut še vedno ponija v sivi barvi pa kekca v zlati barvi samo ju noben ne uporablja več, ampak jst sem tok čustveno navezana na njiju in ne pustim da bi pristala na odpadu
jaaa, ponyji so zakon! Mela sm ga, ko sm bla se otrok amak sm ga cist sesula ... Zdej bi ga pa prec mela, se rajs pa unga zenskega s kosarico oldschool
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
u pony.keri spoini so na ta kolo..v živo se spomnim moje prve vožnje s ponijem, k ni mu tistih pomožnih kolesc..kaku sm ga mela rada, sploh nism mogla prešaltat na nov kolo, k mi je pony odslužu..zdej si je pa moja sekica za pol lj se vozit kupila enga starga ponija, mu dala ime mimy pa se fura z njim...jst si mislm tut en tak kolo nabavt v lj..sm upam da mi ga ne bodo ukral k vem da bo preveč lep
Jst pa nikol nism mela pony-a.
Smo ga pa zdej moji mamic kupl za na morje (tak mičken pa ne zavzame velik plca - za u trgovino na morji je pa čist priročen )
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
haha, v moji generaciji & v moji družbi poniji niso bli nikol ful priljubljeni. Najprej smo imeli kekce, pol pa hollande s košaricami. Zdej mam pa enga starga citybajka z obvezno košaro spredi
Men so poniji FUL všeč, takoj bi ga mela, tud totalno rabljenga, pa bi ga pol sfrizirala; pobarvala, itd. Kr je res noro se s takim ponijem šetat po mestu Žal ga nimam...
jst mam dva ponya..enga metalic modrega pa srebrnega...zakon sta in jih ne prodam za nobn dnar:)čakam,da bosta old timerja pol mogoče:) joke....ne ful sta mi fajn..sam kaj k mi zmeri gume predrejo... sej vem,da so mi fouš.hahhaa