zdele so moje glih taprave. če bi se pa v prihodnjosti kej ornk zmanjšale , blazno povesile, pa ne bom rekla da ne bi resno razmislila o tem. samo tut povečane v okviru normale
Jst bi si jih takoj, ce ne bi nic bolelo Mam pa B in so brez podlozenega/push-up modrca cist premejhne, tko da bi takoj mela mal vecje. Na anketo pa nisem odgovorila, ker ni ustreznega odgovora.
Ja, dala bi si jih povečat, ker:
- so majhne
- nimajo prave oblike
- ker ne morem nositi sexy majčk
- ker čutim da bi s povečanjem naredila nekaj dobrega zase in za svoje počutje.
Ne bi si jih dala povečat, ker sm z njimi zadovoljna. So sicer kar velike (D košarica) in mislim, da me včasih celo že ovirajo. Čez nekaj let, ko bosta gravitacija in otroci naredili svoje pa-zakaj ne? Mogoče jih bom takrat bolj dvignila, če pa bosta izgledali prazni se bom pač odločila za vsadke (ne silikonskih, ampak tiste iz slane vode). Ženska je lahko lepa z malimi, srednjimi ali velikimi prsmi-doker jih dobro nosi
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
Jz osebno ne. Ker mi to ni všeč. In se mi zdi, da so čist v redu. Nimam pa nič proti tistim, ki jim je pa to kul. Sam zase pa vem da ne, niti pod razno.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3