nedolžnost?
tulipanka napisal/-a:_mucika_ napisal/-a: en dan sm brala eno revijo (mislim, da smrkljo) in not pišejo same 11-13 letnice in pravijo da seksajo! halo? pri teh letih? kam gre ta svet?
ej jst sm tud to brala... sem sam gledala![]()
![]()
sej.......sam odvisno al je to resnično al samo besede.....al sam hvaljenje pred drugimi...
ehhhh nevem no....
pri 11 letih si še otrok!!! :O
_mucika_ napisal/-a:tulipanka napisal/-a:_mucika_ napisal/-a: en dan sm brala eno revijo (mislim, da smrkljo) in not pišejo same 11-13 letnice in pravijo da seksajo! halo? pri teh letih? kam gre ta svet?
![]()
sej.......sam odvisno al je to resnično al samo besede.....al sam hvaljenje pred drugimi...
ehhhh nevem no....
sem bral to ja,vrjemte punce veliko je res,kam plovemo
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
-
- Sramežljivka
- Kraj: ozvezdje
neron napisal/-a:_mucika_ napisal/-a:tulipanka napisal/-a:_mucika_ napisal/-a: en dan sm brala eno revijo (mislim, da smrkljo) in not pišejo same 11-13 letnice in pravijo da seksajo! halo? pri teh letih? kam gre ta svet?
![]()
ehhhh nevem no....
kako pa veš da je to res? a si preveril?

_mucika_ napisal/-a:neron napisal/-a:_mucika_ napisal/-a:tulipanka napisal/-a:[quote="_mucika_"] en dan sm brala eno revijo (mislim, da smrkljo) in not pišejo same 11-13 letnice in pravijo da seksajo! halo? pri teh letih? kam gre ta svet?
![]()
ehhhh nevem no....

nism preveril poznam pa primer,pa veliko se govori od tega,drugače pa ta revija smrklja je res en trač,nakladanje sam je pa skoz več seksa pri 11 letih,in naprej ker so punce danes bolj razvite kot pred 15 leti prsi,postava,zrihta se joj res
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
neron napisal/-a:_mucika_ napisal/-a:neron napisal/-a:_mucika_ napisal/-a:[quote="tulipanka"][quote="_mucika_"] en dan sm brala eno revijo (mislim, da smrkljo) in not pišejo same 11-13 letnice in pravijo da seksajo! halo? pri teh letih? kam gre ta svet?
![]()
ehhhh nevem no....

nism preveril poznam pa primer,pa veliko se govori od tega,drugače pa ta revija smrklja je res en trač,nakladanje sam je pa skoz več seksa pri 11 letih,in naprej ker so punce danes bolj razvite kot pred 15 leti prsi,postava,zrihta se joj res[/quote]
sej js sm bla tudi pri 11 ful razvita in sm mela prsi in vse.....
s tem da nisem še seksala!!!
tudires, da se zdej dosti več govori o tem in so mladi dosti prej seznanjeni!!
Me prav zanima kako bo naprimer leta 2050.....kaj takrat bodo pa že pri 7 letih sexali?

-
- Sramežljivka
- Kraj: planet za zadet
-
- Sramežljivka
- Kraj: ozvezdje
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana