Mislim da nekatere dajete prevelik pomen tem besedam - in se posledično potem tudi za brezveze sekirate če jih ne slišite. Dobr, na začetku je bilo tudi meni bed, ker mi je tak redko rekel rad te imam. Ampak - sem prišla do ene ugotovitve

A ni lepše če vam s tisoč dejanji pokaže, kako vas ima rad in besede pusti za posebne priložnosti - kot pa da vam nonstop govori kolk vas ma rad - in besede čisto izgubijo svoj čar - in so enakovredne vsakodnevnim besedam kot so dober dan in kako si kaj? Meni je dost lepše da se stisne k meni al al pa da me tak lepo pogleda pa mi s pogledom pove kak me ima rad - kot pa da nonstop govori, govori, govori - pa ti je potem rad te imam isto kot dober dan.
Menim, da človek hoče slišati te besede, ker ni prepričan v partnerjeva čustva in potrebuje potrditev..
Jaz v dveh letih nisem ne slišala ne izrekla ljubim te - ta besedna zveza mi je enostavnu čudna in ne opisuje mojih občutkov - mi je preveč popačena, izumetičena in preveč Hollywoodska - in je zato tudi ne uporabljam. In dosti raje slišim in rečem rada te mam - in mi to dosti več pomeni. Nekateri ločujete med rad te imam in ljubim te - kaj pa vem, po moje ima beseda takšen pomen, kot ji ga sami pripišete in ne nekega splošno veljavnega pomena - meni ti dve besedi ne pomenita nič - in mi zato tud ni bed, ker jih ne slišim.
Ampak če se imata dva resnično rada, mislim da pogled in objem povesta več kot tisoč besed.. Že res, da je rad te imam včasih kot balzam za dušo.. Ampak nekateri ljudje pač ne izražajo čustev z besedami - eni ker enostavno ne čutijo potrebe po tem, drugi, ker se jim zdi lepše, če pokažejo z dejanji, spet tretji pa imajo v sebi neke zapore in teh besed enostavno ne morejo izrečt - pa naj imajo partnerja še nevem kako radi..
Ljudje smo si različni - in zaradi tega si ne uničevati dni in se sekirati, če ne slišite teh "čarobnih besedic" - res da jih je lepo slišati, ampak tudi če jih ne, to ne pomeni, da vas partner ne obožuje ali pa da vas nima rad.. Pač ima drugačen način izkazovanja čustev - in s tem še zdaleč ni nič narobe!
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**