LARIKA napisal/-a:to je grozotasem tečna,kar kregam se, pizdoliram za brezveze, jokam, žrem kot pujs,...
skratlka obup od babnice ko je pred vrati
bravo,da priznaš, enaka sem

se mi ne da jest svetlinovega olja

! Moj največji problem pred menzo pa so napete in zelooooo boleče prsi.Zdi se mi kot da imam takrat eno številko večje,saj mi prov noben modrček ne paše več
 ! Moj največji problem pred menzo pa so napete in zelooooo boleče prsi.Zdi se mi kot da imam takrat eno številko večje,saj mi prov noben modrček ne paše več   ! Med samo menzo dobim tu pa tam kakšen mozolj in zdi se mi kot da je moje koža full občutljiva-takrat določene puloverje sploh ne morem nositi,ker se mi zdi da me vse nekako pika pa moti....bljak....Full zavidam puncam,ki imajo menzo 3-4 dni (moja sestra),sama imam pa tudi do 7 dni-sicer zadnjih par dni tolko da sploh imam,ampak je vseeno bedno...Upam,da bo kdaj boljše...čaw čaw
 ! Med samo menzo dobim tu pa tam kakšen mozolj in zdi se mi kot da je moje koža full občutljiva-takrat določene puloverje sploh ne morem nositi,ker se mi zdi da me vse nekako pika pa moti....bljak....Full zavidam puncam,ki imajo menzo 3-4 dni (moja sestra),sama imam pa tudi do 7 dni-sicer zadnjih par dni tolko da sploh imam,ampak je vseeno bedno...Upam,da bo kdaj boljše...čaw čaw  

Vsaj uno izrazito ne. Včaih me joškice mal bolijo, al pa trebuh malo, ampak odkar jem tablete še nism mela krčev. Prej pa sm hotla vsak prvi dan umret tok je bolelo
  Vsaj uno izrazito ne. Včaih me joškice mal bolijo, al pa trebuh malo, ampak odkar jem tablete še nism mela krčev. Prej pa sm hotla vsak prvi dan umret tok je bolelo  Tko, da pr meni PMS hvala bogu ni nevem kakšn problem
  Tko, da pr meni PMS hvala bogu ni nevem kakšn problem 
 (no ja, pol bi mela pa itak skooozz probleme sama s sabo .. so let it stay this way)
 (no ja, pol bi mela pa itak skooozz probleme sama s sabo .. so let it stay this way)