Black_Flame napisal/-a:Zanima me kko vi gledate nato, kakšni se vam zdijo ljudje, ki to počnejo? jim lahko še vedno rečejo normalni? meni se to ne zdi tak velik problem, se pa bojim, kaj bodo rekli drugi in kako bi razočarala ljudi ki so mi blizu. Zakaj te potem vsi obravnavajo, kot nekega izmečka?

Jest mislim, da ljudje so normalni in jih nimam za nobene izmečke, vendar mislim, da potrebujejo pomoč. Ne me narobe razumeti. Jest verjamem, da si ti čisto ok in to da si povedala, da se režeš je že en dober znak, da o tem razmišljaš.
Praviš, da so krivi odnosi v družini, pa si poskusila s kakšno drugo stvarjo, ki bi te naredila bolj živo. Vpiši se mogočev plesno skupino, ali se začni ukvarjati s športom..počni nekaj, kar te bo osrečevalo in dopolnjevalo.
Najrž si misliš, da kaj je to takega, ko se pa samo alo režeš. Uničuješ sebe in škoda bi bilo, da bi kdaj prekoračila mejo. Najbrž si mlada in vse je še pred tabo.
Problemi v družini znajo biti zelo težki in boleči, pa vseeno poskusi, da boš v tem našla nekaj dobrega. Mogoče boš potem v svoji družini, ki si jo boš ustvarila lažje reševala konflikte in težave.
Glavo pokonci. Prekini z rezanjem in začni s kakšno stvarjo, ki te bo bolj napolnila z energijo in ki bo pozitivna tudi za tvoje telo