S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Capoeira is a unique 400 year old martial art from Brazil. It combines dance, martial arts, music and gymnastics into a sport and game for everyone. Because Capoeira is such a unique combination of dance, acrobatics and fighting skills, it develops endurance, flexibility and alterness in its practitioners as well as physical strength and mental balance.

-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
jz pa treneram jazz balet v kazini. sicer sm lani za en let pavzirala (k se mi pa ni vec dal), pa me se vedno ples toooook veseli, sm sla pa letos nazaj. sam kaj k sm se zaje**la k bi lani prsla v selekcijo, letos morm pa cakat do avdicije - decembra
drgac pa tud jz rada rolam, kolesarm, tecem pa mal mnj rada
sicer je pa telovadba pr nm bol boga, tko da ce ne bi trenerala, v bistvu neb nc nardila zase 

drgac pa tud jz rada rolam, kolesarm, tecem pa mal mnj rada

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Andrejčika
- Komunikatorka
- Kraj: za devetimi vodami
uh, meni je sport zakon. Sam kaj ko imam premalo casa. Ko pa lahko, pa grem rolat, laufat, hodila sem na bian box (podobno kot tae bo, vendar se imas vreco in se izzivljas,mjami), zdaj hodim na fitnes ko utegnem, pa smucanje je zakon... Sao da je miganje, pa akcija, pa se malo adrenalina po moznosti... Obozujem filing, ko cutim telo in misice kako vsaka zase dela...pa se pozna se mi, edino rit me zajebava, hihi
učas sm gimnastiko...nehala zarad poškodbe hrbtenice..pol odbojko..nehala zarad fajta s trenerjem(z besedami ne pestmi)..pol sm doug trenerala rokomet..pa je zmankval časa za šolo..pa sm še tu nehala športat..drgač pa redno treneram skupej z lubijem heheh joke ..rekreacijsko igram odbojko..k dobimo frej dvorano
šport je res zakon...ko prideš domov popolnoma izčrpan res veš da si nekaj naredil zase - pa ne samo za lep izgled, ampak za zdravje.
sej res ves čas trobijo kok pomembno je gibanje, ampak je dejansko res!
pa še svoje meje lahko podiraš...in vsa negativna čustva spraviš iz sebe!
...in potem
...padeš dol
sej res ves čas trobijo kok pomembno je gibanje, ampak je dejansko res!
pa še svoje meje lahko podiraš...in vsa negativna čustva spraviš iz sebe!

življenje je platno, vi slikar, kakšna bo slika?
-
- Debatorica
- Kontakt:
- baby girl
- Komunikatorka
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
js pa sport...hm...mogoc grem kdaj na sobno kolo, drgac pa full delam trebusnjake...d bom mela lep trebuscek
full se ukvarjam s plesom, drgac pa hm...
bi pa full rada trenirala kak sport, sam k sm ze prestara d bi se s cim zacela ukvarjat
drgac ce to steje sm pa letos full zacela spremljat sport...po tv...

full se ukvarjam s plesom, drgac pa hm...
bi pa full rada trenirala kak sport, sam k sm ze prestara d bi se s cim zacela ukvarjat

drgac ce to steje sm pa letos full zacela spremljat sport...po tv...

can you keep up
baby boy
baby boy
- baby girl
- Komunikatorka
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
Tyra napisal/-a:VSAK DAN si recem: "jutri zjutraj bom sla pa tect"Prav zoprna sem si ze. Samo jutri pa res. Moram enemu rect, da me more v nasprotnem primeru skloftat
![]()
Drugace pa gonim sobno kolo, lih tolk, da dam 300kcal dol, potem me pa mine.
ja js se tud spravim za ene 25 min gor...pa tam ene 320kcal zgubim, pol pa se trebusnjake delam, pol je pa konc s sportom...no ok zrav se stejem d vsak dan vsaj po 20 mint intenzivno plesem.
can you keep up
baby boy
baby boy