Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ja. Danes sem resno 'stopila na njega', torej sva se usedla in se pogovorila. Prisla do spoznanja da ga je strah prihodnosti, kaj če kaj zabluzi ker ima ambicije po žuranju, kar me sicer nič ne moti. Sem mu rekla, da naj uživa v tem kar mava ta trenutek in naj se ne sekira kaj bo čez en teden in naj ne razmislja o tem kako naj bi jaz prezivela mogočo zavrnitev, ker jo definitivno bi preživela. Nevem, a misl, da bi se kr ubila al kaj ? Definitivno ne.
Dala sva si mal premora, ta mesec nej ga zura, jaz mam tud maturanca in to.... tko da ko bo čas začneva tako kot je bilo pred tem.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Da ne bosta v tem času oba pršla do spoznanja, da vama je boljše, če nista skup.
Drgač pa možn, da ma res sam kšno krizo sam s sabo, tud jst sm jo že mela in pomojem jo ma vsak kdaj. Tud jst sm mela obdobje, k sm se sprašvala, če je moj tip res tist, k bi bla rada do konc življenja z njim, če sm sploh srečna z njim itd in takrat sm kr mau bežala stran od njega, mi je res sedl it ga žurat pa to...in on mi je dal pr tem vso svobodo, me ni omejeval, hotu je, da ugotovim kaj hočem...in sm hitr dojela, da hočem bit z njim, da ga mam rada in da je zlo fejst fant :)
Tko da moj nasvet...dej mu mau časa. Upam, da se bo za oba dobr izšlo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

missy a pol imata zdej "pavzo"? al kako? Dejta si malo časa, pa bosta videla pol kaj&kako.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Hvala punce :knuddel: za nasvete.....
Bova si dala čas, recimo en mesec, bova bolj u izi, počela tist kar je obema všeč, pa mogoče drugače ni take prilike za to. Naj žura, sej bo ugotovu, da vsak vikend pa to ne gre (je ze mel tako krizo pozimi pa je blo vse ok)..... pa bova potem videla, itak če nama ne bo kul še vedno lahko končava, sam pred tem njegovim bum-om je blo res ful lepo, tole je bilo kot strela z jasnega..... bomo videli. Vsekakor je pa reku, da noče končat z mano, ker me ma ful ful ful ful ful ful rad...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Zvoncica napisal/-a:missy a pol imata zdej "pavzo"? al kako? Dejta si malo časa, pa bosta videla pol kaj&kako.

pavzo ja...... on je reku, da bi hodila vn pa da bi se pogovarjala pa si bla v pomoč pr moznih vprašanjih..... pa tko u izi.... da se vidva ene 2-3x na tedn .
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

midva se zdej normal menima.. sam je ful fora, prišla sm z maturanca.. ga tko kliknem, je bil fuuuul navdušen uno aaa haaai blabla..

sem pa ful ponosna na sebe, ker sm uspela ostat hladna ko led zravn :D
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

iii veronika, kok lepo to slišat :) prou vesela sm zate :D
Uporabniški avatar
Poletna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Poletna »

¤MiSsY¤ napisal/-a:No, bom razlozila kako je.
S fantom sva skupaj ze skoraj eno leto in pol (manjka se 4 dni). Med počitnicami sva se videla bore malo, saj sva šla oba s starši na morje. Med tema dvema dopustoma sva imela 4 dni samo zase in bilo je res noro, OBA sva se imela super. OBA zaljubljena..... Ko pa je on prišel z morja, ni bilo več tako, všeč mu je bilo namreč to, da je imel na morju super družbo in so se odlično ujeli. No, mene to prav nič ne moti, a pojavljati so se začela vprašanja, kako bi bilo če bi šla narazen :?: (prvič se je to zgodilo po pogovoru o moji best frendici i njenem fantu, ki sta se po treh letih skoraj razsla)...... no, to sej vzela kar precej zares, zato sbva se pogovorila in zagotovil mi je, da je vse kul, da me ljubi.... Potem pa je šel na maturanca - Grčija- 10dni. Čutila sem da se bo nekaj spremenilo.
Ko je prišel domov je bil ves hladen. Pri njemu doma sem ga sprejela - kao presenečenje, s tem namenom da se vidiva, samo lupčka in adijo, ker sem vedela da bo zaspan in utrujen od dolge vožnje in žuranja. Ampak on se je obnašal kar malce nesramno. Ko je videl svojega psa je skoraj umrl od sreče da ga vidi, meni pa ne bu ne mu (no razen tega: ustrašil sem se te) in potem je odšel v svojo sobo. Seveda sem hitro odšla s solzami v očeh. Naslednji dan sem mu rekla, da mu to ful zamerim (obnašanje) in če mi lahko pove kaj je narobe. Rekel je da ne ve če me še ljubi, in da ne ve če je to to (po enem letu in pol, pred sedmimi dnevi ko mi je to rekel mi je še zagotavljal kako me ljubi in ne more brez mene)..... No, rekel je, da se bova videvala, kot prijatelja ampak se ne bova razšla, naj mu dam malo časa, da premisli.
Tako teče že en teden, jokam vsak dan, ker izgubljam upanje, do mene se obnaša res grdo (ali se pa samo meni tako zdi). V petek je šel raje ven žurat s kolegi kot da bi potolažil mene, ker mi je bilo res ful bed. In upam da mi ni treba posebej povdarjati kok mi je bed zaradi nastale situacije :?:
Potem sem malo razmišljala, je mogoče v fazi pomanjkanja žuriranja. Itak na maturancu je bil žur non stop, in zdej je šel že 1x ven pa ta teden gre spet. Samo on pravi da ne ve kaj je. Da ne ve kaj naj naredi, da ne ve NIČ. Kako naj potem jaz kaj vem sploh :cry: :?: :!: Dostkrat me je že imelo, da bi mu jaz dala konec, ker res ne morem več. Nekaj časa sem optimistična, potem pa se prikradejo v moje misli slabe misli, ker kar čutim da je to konec. Nevem sploh kako naj se do njega obnašam, kaj naj mu še rečem..... NIČ :!: Kao svoje premisleke mi pove okoli 20.9. ko se tudi jaz vrnem z maturanca. Če bo odgovor NE, bom totalno znorela, ker da me en mesec vleče za nos, in mi ne more povedati kaj je narobe in mi daje upanje da bo vse kul, potem pa me pusti.... znorela bom, res z živci sem že cisto na koncu. Shujšala sem že 2 kili, ponoči ne spim, vsako noč prebedim vsaj 2-3ure in se premetavam po postelji.
Nimam pojma kaj naj naredim, kaj naj mu še rečem......

vem da se kruto sliši...ampak men je jasno da je biu na maturancu z drugo. oz js bi si to tko razlagala, če bi bla na tojem mestu....oprosti, vem d se hudo sliši...ampak js bi na to pomislna....ni pa seveda nič zagotovo.
Sex ni vse, ampak vse brez sexa je nič.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Priznam, sm tudi jaz... sam mi je reku da ni, pa mu kar verjamem. Ker sva oba ful proti varanju... že od nekdaj. Nevem zakaj bi mi lagal. Koneckoncev je tudi njemu težko, tako da sem to možnost izključila.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Cisto isti problem je imela moja sosolka. Iz absolventa je prisel cel cuden, hladen... vec ni vedel, ce je to to :lol: in jo v roku 2 tednov pustil. Pozneje je zvedla, da se je skurval.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *sashika* »

kaj pa če je njemu težko, ker ne ve kako bi ti povedal, da te je prevaral?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

joj dejte jo nehat ščuvat proti njemu :wink: ona že ve zakaj mu zaupa :)
ni vedno razlog v varanju, pomojem se je res samo zamislil glede žuranja pa tko, mogoče se mu je zazdel da zamuja mladost ker je v resni zvezi. sej ma vsak kdaj takšno krizo.

js ful navijam za vaju missy, da bota rešla tole tko kot je treba. pa sej bosta, ker se mata rada :) :knuddel:
to infinity and beyond!
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

hvala punchka :knuddel: jz tud to upam.... itak ce pa ne bo slo greva pa se vedno lahko narazen.... vem, da mi ne bo lahko, ampak prezivela pa ja bom.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

če imaš nekoga,zelo rad,ga nikoli v lajfu ne preboliš NIKOLI
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

neron napisal/-a:če imaš nekoga,zelo rad,ga nikoli v lajfu ne preboliš NIKOLI

sorčy, se ne strinjam... lh maš nekoga še rajš, slej al prej ga preboliš in greš naprej...
Zaklenjeno