To se je men tut 1× zgodilo, to ni nč, vrjetno ti je mal obribu vhodek al pa mogoče mal natrgu to kožo okol ritke Bla bi panika, če bi blo iz notr ane, tko pa misliom, da bo kul use
Nama je tut zdej končn ratal. On je čist navdušen pa bi kr zdej kr naprej sam v ritko Men je pa "klasika" še vedn bol všeč, sicer mogoč v ritko kdaj paše tko mal za spremembo, nism pa glih kaka velika fanica analnega sexa
Predno sem spoznala sedanjega partnerja si niti v sanjah nisem predstavljala, da bi analno... enostavno sem imela OGROMEN odpor. Sedaj pa se mi zdi to nekaj čisto običajnega, s partnerjem ga brez problemov prakticirava, pa še uživati se da ob njem
Midva sva probala že brej analnega, pa me je preveč bolel... Ampak kasnej sva s5 pa je blo kr vredu... Sam nevem, men je še zdej boljši navadn sex... Pa tut naslednji dan me je mal bolela ritka ko sm hotla jit na veliko potrebo...
Js sem probala sam enkrat...pa me niti ni tok bolel med samim odnosom(ubistvu mi je ful pasal) sam pol ko je blo konc je bolel ker je pač blo vse razdražen... Drgače pa mi to ni všeč zaradi higienskih vzrokov
Hmm, probala, pa mi ni dobr... Pa mojmu tud baje ni. Ampak je pa mogu probat No ja važn da zdj veva da nava več... Pomoje.. (dokler naja spet kj ne pič )
Jaz se pa analnega seksa bojim Enkrat sva z bivšim fantom probala, v bistvu sploh nisem vedla kaj namerava, pa sem se tko ustrašila, ker me je zabolelo Zaenkrat nad analnim seksom nisem niti mal navdušena, pa še strah imam pred njim
Itak da te je zabolel če nisi pričakovala. Jst se morm na to prav psihično pripravit, drgač preveč boli. Sploh pa dokler te je strah nima smisla da poskušaš ker te ziher ne bo pasal. Analni sex zahteva vsaj še enkrat tolk sproščenosti, zaupanja partnerju in resnične želje da to nardiš, kot pa "navadn" sex. Saj pr men je tko.