Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
neron napisal/-a:sm mislu,da si huda,ok sm se zmotu,oprost,prebolevanje je za en k...!!vrjemi
Po neki filozofiji ljudje trpimo ob prebolevanju zato, da osebnostno rastemo in v takem obdobju imamo veliko večji potencial, da sami sebe spoznavamo... če le to želimo. Tako pravijo tudi nekateri psihoterapevti in psihologi. Pa seveda jaz.
Jochie napisal/-a:Boris napisal/-a: Tako pravijo tudi nekateri psihoterapevti in psihologi.
navedi literaturo, vire!
Martin Kojc: Učbenik življenja
Nikola Grubiša: Bogastvo je v nas
Cvato Gradišar: Sotočja družinskih odnosov
Pa seveda filozofske knjige... npr. Vladimir Megre: Anastazija
+ ne smem pozabiti omeniti full dobrega dokumentarca o čustvih:
http://video.google.com/videoplay?docid=1022317287422673112&q=bleep
+naj navedem še stran od razsvetljencka, preko katerega boste prišli do povezavo na knjigo Svoboda izbire, ki pravi:
Mi, ves ta svet, vse vesolje in sploh vse je tu zato, da se naučimo. Živet, ljubit, in razmišljat o tistem možakarju (pardon - dami!), ki je vse tole sploh spravila skupaj.
Ta stran je: http://www.ednevnik.si/entry.php?w=razsvetljencek&e_id=5859
boris, pa ti tko use vrjameš tem knjigam in to?mislm a to tvoje znanje prejemeš iz teh učbenikov in pol pač vrjameš kr tm prebereš.k u končni fazi je psihologija le zelo zapletena stvar in jo lahko gledaš iz mnogih vidikov.sploh pa filozofija(vse je relativno pa to).
pa nč ne napdam al pa kj, sam uprašam oki?

Sherry napisal/-a:boris, pa ti tko use vrjameš tem knjigam in to?mislm a to tvoje znanje prejemeš iz teh učbenikov in pol pač vrjameš kr tm prebereš.k u končni fazi je psihologija le zelo zapletena stvar in jo lahko gledaš iz mnogih vidikov.sploh pa filozofija(vse je relativno pa to).
Ne gre za to, v kaj verjamem in v kaj ne. Kot prvo... jaz sem agnostik, tako da že v osnovi sploh ničemer ne verjamem (če gremo globje... tudi ne verjamem v materijo... jo enostavno čutim... ampak kako naj za vraga vem, če čutim jaz ali kdo drug

Boris napisal/-a:Jochie napisal/-a:Boris napisal/-a: Tako pravijo tudi nekateri psihoterapevti in psihologi.
navedi literaturo, vire!
če boš kdaj pisal diplomsko delo, te bodo že naučili navajati literaturo in vire!

4-6 podstran te spletne strani si preberi, kdo bo pa šel vse navedeno brat...

Jochie napisal/-a:Boris napisal/-a:Jochie napisal/-a:Boris napisal/-a: Tako pravijo tudi nekateri psihoterapevti in psihologi.
navedi literaturo, vire!
če boš kdaj pisal diplomsko delo, te bodo že naučili navajati literaturo in vire!![]()
4-6 podstran te spletne strani si preberi, kdo bo pa šel vse navedeno brat...clovek mora tudi delat, seksat in jest, ne samo knjige požirat!
Tnx, bom preštudiral.
Hotu si, da napišem citate... to sem delal pri temi Ignoriranje&odraslost/zrelost ... in mi je vzelo ogromno časa... tako da ... tud jz moram živt

Sherry napisal/-a:Boris pa ti študiraš psihologijo če se ne motm?
jz poznam enga človeka,sicer ful izobražen, inteligenten in to, ki sploh ne vrjame v psihologijo...
Tud jaz ne verjamem v določene stvari, k jih pričarajo na papirje določeni psihologi... ampak to zaradi tega, ker ne povezujejo različnih ved in se usmirjajo zgolj v svoja prepričanja, ki jih večkrat dobijo na podlagi anket, ki pa pogosto prikažejo le trenuten odziv ljudi, ki pa je zaradi ega, ki se ga da zelo manipulirati, odvisen od družbe in od raznih stereotipov, predsodkov, pričakovanj,...
Najbolj verjamem stvarem, ki jih lahko preizkusim. Samo ni za obupat že pri prvi zadregi.
No, Yazmeen je pokazala en način prebolevanja bivšega.

Zadnjič spremenil Boris, dne 04. Sep. 2006 19:55, skupaj popravljeno 1 krat.
ok dejte že mer pa se posvetite bolj pomembnim stvarem...naprimer meni
jst pa zadne par dni mam neke skomine na mojga bivšiga bivšiga...
bil je svinja ampak vseen...neki časa sva bila fulful zaljubljena...
kaj bi vi nardile, če bi po dolgem času, ajd rečmo 2leti
naletele na bivšiga, ki ste ga mele ful rade, ampak je bil na koncu zveze ful svinja do vas in bi vam naprimer predlagu, da postanete frenda...
jst ne verjamem da bi lah...
p.s. okrogla ne se preveč dopisvat z neronom, kr te bo takoj na zs vabu, pa msn, pa zmenk, pa ohcet...

kaj bi vi nardile, če bi po dolgem času, ajd rečmo 2leti

p.s. okrogla ne se preveč dopisvat z neronom, kr te bo takoj na zs vabu, pa msn, pa zmenk, pa ohcet...

lubenica napisal/-a:ok dejte že mer pa se posvetite bolj pomembnim stvarem...naprimer meni![]()
kaj bi vi nardile, če bi po dolgem času, ajd rečmo 2letinaletele na bivšiga, ki ste ga mele ful rade, ampak je bil na koncu zveze ful svinja do vas in bi vam naprimer predlagu, da postanete frenda...
A si lubusumna lubenica,da bi ena mela bol tipa kot ga maš ti? očitno si

ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi