Velouria, jaz sem vidla njegovo kao punco, sem se tud pogovarjala z njo. Ona je čist ok, simpatična, tak da mi ni nič jasno. Mislim kaj vidi na njem oz če je on gej al ni la kak... Cela zmešnjava.
Aja, pa v nekem njegovem spotu baje nastopa. Mislim kao spotu.
A temu tipu resnično ni še nobeden povedal da je gnusen, da je slaba kopija Blagnetke in da NE ZNA peti?
Jaz, če ga kdaj srečam na cesti, ma prou sezula bi se in ga s šlapo tolkla po glavi dokler se ne bi zaklel da se ne pojavi več v kakršnem koli mediju, in da gre takoj isti moment na kakšno seanso za samopomoč... Z enim se mora usedit pa pogovorit. Men se to ne zdi normaln :unknown:
Sookie napisal/-a:A temu tipu resnično ni še nobeden povedal da je gnusen, da je slaba kopija Blagnetke in da NE ZNA peti?
Jaz, če ga kdaj srečam na cesti, ma prou sezula bi se in ga s šlapo tolkla po glavi dokler se ne bi zaklel da se ne pojavi več v kakršnem koli mediju, in da gre takoj isti moment na kakšno seanso za samopomoč... Z enim se mora usedit pa pogovorit. Men se to ne zdi normaln :unknown:
ok, umiram od smeha kaj pa če bi bla u supergih joj, če se rabim nasmejat grem brat samo komentarje v temi od Murkota, Osenarci ipd... zakon ste, bejbe
:unknown: nekako takole bi se dalo to prikazati...mene bi bilo sram že samo če bi mogla biti del publike...
za lažje pisanje postov je priporočen ogled filmčka, smehaaa kdo je tako nor ta njega najame ali pa mogoče igra brezplačno