jzzzz biiii tut šlaaaa

punchka napisal/-a:joj sam to je blo bedno da si lahko prišel not samo z osebno. js bi lohka šla, pa nisem mela nobenga ki bi šel z mano...in tko pol nobenmu nisem mogla dat karte, ker si moral kao dokazovat identiteto. sam ne bi mogla rečt da mi je kaj preveč žal za to ker nisem šlaker tolk kot sem bla nora na siddharto nekaj let nazaj ne verjamem da bom spet kdaj.
~Tia~ napisal/-a:punchka napisal/-a:joj sam to je blo bedno da si lahko prišel not samo z osebno. js bi lohka šla, pa nisem mela nobenga ki bi šel z mano...in tko pol nobenmu nisem mogla dat karte, ker si moral kao dokazovat identiteto. sam ne bi mogla rečt da mi je kaj preveč žal za to ker nisem šlaker tolk kot sem bla nora na siddharto nekaj let nazaj ne verjamem da bom spet kdaj.
Isto jst - tale post je tak, kt da bi ga sama napisala. Še včeri sm misnla, da grem na koncert, potem sm pa zvedla, da frendica, s katero sm bla zmenena, ne more it in pol tut sama nism šla. Mal mi je sicer žal, ker ne dobiš kr vsak dan zaston karto za njihov koncert ... ampak je pa tut res, da nism več tako nora nanje kot sem včasih bla. Še vedno pa ostajajo najboljši bend v Sloveniji in jim drugi ne sežejo niti do kolen.
punchka napisal/-a:vsekakor so bend ki je največ dosegel, samo kvaliteta glasbe na zadnjem cdju je pa, kot sem že velikrat rekla pa še velikrat bom, na nuli. kapo dol pa prvima dvema cdjema - nord in id, pri teh komadih se pa res vidi da so delal glasbo zase, ne pa za javnost.