Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

joj, purple... držim pesti, da se vama rata zment ornk in pametno, pa da bo tut on govoru in ne zmrznu :bussi:
...just breathe...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

joj najlepša hvala moje punčice :bussi: :knuddel:
brez vas bi me že pobral..
res hvala hvala hvala hvala :)

jst pa obljubim da bom rešila situacijo, da vam ne bo treba poslušat mojga jokcanja :? :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

joj joj, ti kr jokcej pa jamrej, če ti je pol lažje :ja: vem, kk je to... men je full pomagal, če sm na forum kej pojamrala... je blo prec bolš :D
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

jagodka85 napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:Tut jaz bom kmalu v tvoji situaciji,če se ne bom pobolšala,ker sem totaln zmaj ratala in je moj lubi že čist na koncu z živci...samo da sem tukaj jaz kriva ne on...on se trudi...jaz se pa znam dret pa tepst pa noret zbijat...itd...vse te psiho scene :cry: ...in ne vem kako mi bo to ratalo!SREČNO!

joj, ninča, ne tko govort no... to maš pač tako obdobje.... tud jz sm ga mela... ampak zato, k sm mela napačnga tipa, k me je prpelu do tazga obnašanja :? ratal ti bo se spremenit, boš vidla :bussi:

purple, a dons se bosta pogovorila al kaj? joj, upam, da se bo use rešil, pa da bo tko, k mora bit... kokrkol že to je :bussi:

Obdobje??Pa še kar traja in traja...sej problem je k on nč ne nardi narob men se podomač povedan odtrga...učerej je mal bol naglas neki reku k sva bla pri men in je blo dokaj pozno...jaz sem se pa obrnila in začela noret...on me sam gleda debel k pa skačem okol k da bi mela psihične težave ali pa da bi mi mal soli v glav mankal me pa začne držt k pomoje bi celo sobo razbila v navalu jeze....za take bolane stvari delam jaz tako paniko,da mi pomoje niti RUGL ne bi mogu pomagat! :cry:

Sem neuzdržna...mogoče bi kšne konske inekcije za pomiritev pomagale...k drugač bom prav kmalu pakirala v LJ-POLJE!!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Purple, dobr razmisl, kaj je u končni fazi bol za vaju, da sta še skp al da gresta narazn...ker kregat se skoz neki, to vaju ne bo nikamor prpelal.
Zato, k jst sm tud mela tako zvezo, skregala sva se za vsako malenkost, pol so valda padale težke besede (ni blo več nobenga spoštovanja), žalitve, vse živo sva si naprej metala, na konc sva se že skor tepla...uglavnem res sva spravljala ob živce drug druzga. Ni blo dneva, da se neb skregala in oba sva bla že čist psihično na psu. Dost sva o tem govorila, da bi šla narazn, pa nisva bla dost odločna, da bi to res nardila. Enga dneva sva pa oba rekla, dost je tega! In je spakiru svoje stvari in šel (sva 2 let skp živela). Najprej valda un šok, ni ga več, sama sm...prve dni je blo mau bol čudn...pol sem pa končn zadihala v svoji svobodi in se takoj bolš počutla, ker se mi ni blo treba vsak dan z enmu kregat in mu polagat računov. In se mi je zdel, da sva prov nardila, kljub temu, da so bli kdaj trenutki, k sm ga pogrešala. Ampak je bla definitivno prava odločitev...zdj sva oba srečna z novimi partnerji. Enostavno nisva šla skup!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

boljš bi blo za naju da bi ostala skupaj ampak da bi znala se pogovorit tko kot je treba...ker trpela bi bolj če greva narazen kar tako, brez tehtnega razloga, kot pa če ostaneva skupej in lahko situacijo še normalno rešiva..
jst praktično ne morem brez njega..on je vse kar imam..nimam nobenih kolegic, nič..ampak ne razumet da sem z njim ker pač nimam nobenga druzga..ne, jst sm sproti vse zgubila, al zaradi foušije, problemov...enostavno imam samo njega in če bi njega še zgubila bi pšomojem kr umrla...
poleg tega je pa on edini ki ga moje oči vidijo zadnje dve leti in pol in je vse kar si laho želim..ljubim ga iz dna srca, je moja desna roka, me izpopolnjuje..in vem da je pr njemu tudi tako..sam pač rada se kregava :?
jst se bom na vse pretege trudla da bi ga obdržala...nič na silo, ampak pač normalno...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

*purple bitch* napisal/-a:jst praktično ne morem brez njega..on je vse kar imam..nimam nobenih kolegic, nič..ampak ne razumet da sem z njim ker pač nimam nobenga druzga..ne, jst sm sproti vse zgubila, al zaradi foušije, problemov...enostavno imam samo njega in če bi njega še zgubila bi pšomojem kr umrla...

purple lej! vem, da če si v vezi s tipom, lahko zgubiš ogromno prijatelc! ampka poglej kolk novih ljudi spoznavaš! že sam tule na forumu! če pa boš šla ven (mesto, mal žurat, kakšna aktivnost...) boš pa spoznala ogromno novih ljudi! IN VEM, da bi tule marsikatera šla s teboj na kavo, mal poš tacunah, na čvek.... resno ti pravim! dober premisl! vem, da je težko, sam taka veza(kjer je danes vse popolno, že v naslednji sekundi pa se vse obrne...) ponavadi nima prihodnosti... sploh pa kolker tud js vem, to ni prvič... in se kr naprej pričkata, pol je pa spet vse ok in oh in sploh... nočem ti nič slabega! samo PREMISLI, če je ON to kar želiš....
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

upam, da bo vse kul, purple. Kdaj se pa pogovorita, danes popoldne? :?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

No sj sama veš...jst ti pač iz svojih izkušenj govorim.
Pa tud jst sm mela takrat sam njega (tega bivšga), ker sem zarad njega skenslala vse, k sm bla trapasta. K sm misnla, da mu morm posvetit ves svoj čas in da brez njega ne morm nikamor...in sva visela skp 24 ur na dan, še u službi. Kar je pa pol normalno, da sva se začela kregat in si it na živce. Ker sploh nisva več mela vsak svojga lajfa. Tko da, to za zvezo sploh ni zdrav.
Morš met tud svoj življenje, pa se znat tud takrat, k on ni zravn, lepo met.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

purple, mogoče je pa ravno to narobe. da imaš ti občutek, da je on vse kar imaš in se zato za vsako ceno obešaš nanj in prenašaš to sranje. verjamem da ga imaš rada in verjamem da ima tudi on rad tebe, ampak to še ne pomeni, da je sedaj samo na tebi, da obdržiš zvezo. to ti pravim samo zato, ker imam občutek da boš ti danes zvečer pripravljena it čez vse meje in se totalno ponižat, zato da ga boš obdržala. za probleme sta kriva oba in nima smisla, da si samo ti nekaj očitaš, on ti pa zbija samozavest in te takole pušča v negotovosti.
če se bo pripravljen pogovorit in rešit VAJINE težave, bo to super. sicer imam pa občutek da se bodo takele scene samo še pogosteje dogajale.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

purple, meni je tudi hudo zate, ampak konec koncev boš mogoče ugotovila, da se je moralo zgoditi, da je edino pravilno in da si zaslužiš nekaj boljšega.

Držim pesti, da boš to čim prej spoznala.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

s tem da je on vse nism hotla povedat da se bojim da bom ostala sama in d anobenga nebopm imela..ampak sm hotla povedat to, da je pač moja ljubezen prevelika do njega, d abi ga kar tko pustila da gre..isto je njegova ljubezen velika-to vem, sigurno..sm vidla kako se je prej začel smejčkat ko sm mu rekla za lupčka...sam pač si greva mogoče mal na živce, še zarad drugih dejavnikov..zdej sva bla nekej časa brez denarja pa tko, pa nimaš kam it, jst sm skos delala, on tudi...kakorkoli, jz vem da nama lahko uspe...
in ja jst sm se pripravljena tud mjčkn ponižat da se situacija umiri..nevem, nebi kr tko pustila da gre samo zarad ponosa..kdaj je treba tud kakšno stvar tvegat in požret..če si preponosen bolj nikamor ne pridš...men to ni problem...
5y
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 5y »

No sej pogovorta se pa boš vidla kako stvari stojijo. Sam dobr razmisli, če je to res tako velika ljubezen ali pa samo strah, da bi ostala sama. Jst sm tud zase misnla kok mam rada bivšga, pa da brez njega ne bom mogla živet, samo potem ko mi je dal konec sm šele dojela, da je bil ubistvu vse skupi samo en velik strah. Sej je blo najprej full hudo pa vse, samo veš kaj po mal več ko enmu mescu sm ga prebolela in spoznala, da se mam lahko tudi dost boljš v življenju. Tud midva sva se skos kregala, trpinčla drug drucga in vztrajala za brezveze. Res premisl, če ima smisel nadaljevat. Sej prijateljice se da hitro dobit, samo dost odprta moraš bit. Pa tud verjamem v to, da se vse zgodi z razlogom in da se na koncu vse poštima tako, da je prav.
***v resnični ljubezni duša ljubi telo***
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

*purple bitch* napisal/-a:in ja jst sm se pripravljena tud mjčkn ponižat da se situacija umiri..nevem, nebi kr tko pustila da gre samo zarad ponosa..kdaj je treba tud kakšno stvar tvegat in požret..če si preponosen bolj nikamor ne pridš...men to ni problem...

če pa se preveč ponižaš ljudje začnejo manipulirat s tabo, ker itak vejo da te lahko vrtijo okoli prsta. Iz tvojih postov sem samo razbrala, da si močno odvisno od njega nikakor ga nočeš pustiti dihati in vse v imenu ljubezni, postani malce bolj samozavestna, odprta, pustita si dihat in mogoče vama tako uspe. Jaz sem v prejšnji vezi naredila isto in na koncu sva bila že tako sita eden drugega da se preprosto nisva prebavljala, ampak še zaradi drugih dejavnikov sva šla midva potem itak narazen.
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Purple bitch-mislim,da ne bom povedala nič novega,da tako kreganje in pričkanje ne pelje nikamor.Pogovorita se kot dva odrasla človeka...
Bi pa na tvojem mestu resno razmislila ali ima taka veza sploh smisel,saj imam občutek,da se niti malo ne spoštujeta.Mislim besede kot so prasec,itd.,ne spadajo v vezo!!!
Midva v vseh letih kar sva skupaj,nisva nikoli komunicirala na takšnem nivoju-niti si nobeden izmed naju ne bi dovolil takšnega poniževanja!

Vso srečo!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Zaklenjeno