Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

*purple bitch* napisal/-a:končala sva.... :cry: :cry: :cry:

jutr se baje še pogovoriva sam vem kaj mi bo reku :cry:

ne joči,vem kako je to,dobrodošla med razočaranimi :!: :cry:
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

*purple bitch* napisal/-a:končala sva.... :cry: :cry: :cry:

jutr se baje še pogovoriva sam vem kaj mi bo reku :cry:

:eek: :eek: ok, tole me je pa zdj čist šokiral... res sm brez besed ostala :(
em, upam, da se bosta pogovorla v vajino dobro, čeprou ne vem, kaj je blo narobe :bussi:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

prej sva se skregala, pol je zgledal da bo kul, pol mi ej pa napisau sms da pač je pripravljen končat najino zvezo če sm jo jst, pa sm rekla da ne da se da vse rešt..pol me je pa klicu pa kr da si jutr zamenjava stvari pa sm s ezačela jokat in vse in pol nekak da se jutr pogovoriva..ampak vem d abo konc... :cry: :cry:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Mislim, da ne, ker... a nista vidva na tak način že "končala" pred kratkim?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

držim tačke, da se pogovorita... pa sj veš, če kej rabš, povej... no ja, sj velik ti ne morm pomagat, ampak poslušam te pa lh :bussi:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

o purple :eek: tole me je pa čist šokiral!!!!! v vsakem primeru držim pesti za vaju

no jaz sem se pa dons z bivšim po msn pogovarjala, pa sem čist kul, čist nič me ni spravilo v žalostno razoploženje al pa kej. Mogoče mi bo pa dejansko ratal ostat z enim bivšim v prijateljskih stikih :) :!:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:cry: :cry:

buba me buba...
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

o joj purple, tole me je pa zdele res šokiralo ... :eek: :(

sicer ne vem, kako sta sedajle, kaj se je zgodilo in kaj se dogaja, ampak vseeno tudi jaz držim pesti, da bi rešila vezo ...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tud jst držim pesti, ampak vse kaže na to da ne bo šlo :cry:

pa nič narobe, samo zgolj zato ker se pač že pol leta kregava in pač je reku da je boljš za obadva če nehava...pa jst nočm kr nehat zarad bedarij...

nevem, jst bom dala vse od sebe, ampak mislm da mi zmanjkuje moči :cry:
5y
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 5y »

*purple bitch* napisal/-a::cry: :cry:

buba me buba...

:eek: o boga!

Upam, da se bosta uspela pogovorit pa resit zadeve, ki unicujejo vajin odnos. Jst bom vsekakor dzala pesti, da vama bo uspelo oziroma da bosta nardila tko, da bo najbolj za oba :knuddel:
***v resnični ljubezni duša ljubi telo***
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Purple...tudi jaz držim pesti zate....sploh ne vem kako nej te potolažm,ker vem da ti trenutno nič ne pomaga :bussi:

Probaj urediti vse težave! :zustimm:

Tut jaz bom kmalu v tvoji situaciji,če se ne bom pobolšala,ker sem totaln zmaj ratala in je moj lubi že čist na koncu z živci...samo da sem tukaj jaz kriva ne on...on se trudi...jaz se pa znam dret pa tepst pa noret zbijat...itd...vse te psiho scene :cry: ...in ne vem kako mi bo to ratalo!

SREČNO!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kr ne morm verjet :cry: nč ne morm verjet... :cry:

moj lubi bubi... :cry:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ja pa pišuka no ... :eek: Sej nočem bit nesramna al pa karkoli pa dobr veš, da vem kako boli. Ker sm sama v istem sranju že skor pou leta ... :(

Ampak tole, kar se pa vama dogaja je pa res kr eno sranje ... Si bla pred mesecm al dvema v isti situaciji pa je blo čez pol ure spet oh in sploh ... pa zdej isto ... to je zame kr neki no ... :?

Vidva se morta resnično pogovorit in ugotovita kaj in kako ... v eni temi pišeš kako se imata oh in sploh rada, najboljša možna zveza ... potem pa kr na enkrat bum ... sva se skregala, se hitr skregava ...
To ni nč res!! Ker samo trpiš! Ti in on. In tko bo šlo zdej naprej ... bo super 2 mesca pa bum narazn pa se bosta en drugmu mal zjokala pa bo spet vse super ... pol se bosta pa čez en mesec spet skregala pa ... Brezveze res, samo mučita se. Oba.

Al se morta fajn pogovort in razčistit zadeve al pa nč ...
Jst res držim pesti, da bo vse ok, ker se vid, da ga maš ti rada, ampak skos non stop se neki kregat pa vsake 2 mesca it narazn ... to pa tut ni nč ... :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

oh tiasha sej maš čist prov...ja do zdej sta ble situacije takele samo dve da bi prov konc lahko bil najine zveze...
drgač je pa narobe to, da pač on je ful zaprt vase in rab ful ful časa da se odpre..ampak ko je kašn velik problem zmrzne..in če se pogovarjava pol veklikokrat samo jst rešujem težave in govorim..on pa samo kima, ker mu je pač bed povedat kaj ga moti...sej se nama rata pogovort, sam ko pa ornk zašteka on zmrzne...nevem, jst mislm da je vse rešljivo ker se vidi da se imava rada, da me ima on rad, zame itaq veste da sem že obsedena :D
nevem pač je tak čuden človek, in zdej sm si prisegla da bom gledala na to kadar se bova skregala da bova to pol tudi rešila takoj...ponavad jst na kšne mejhne prepirčke pač enostavno pozabim, ker sm pač taka da se ne obremenjujem..in pol sm pač mislila če jst pozabim da pozabi tud on...

in tiasha, jst sm res mislna da je dones konc vsega...ne delam panike takoj, ampak tole je bilo pa res šok...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

*_nincy_* napisal/-a:Tut jaz bom kmalu v tvoji situaciji,če se ne bom pobolšala,ker sem totaln zmaj ratala in je moj lubi že čist na koncu z živci...samo da sem tukaj jaz kriva ne on...on se trudi...jaz se pa znam dret pa tepst pa noret zbijat...itd...vse te psiho scene :cry: ...in ne vem kako mi bo to ratalo!SREČNO!

joj, ninča, ne tko govort no... to maš pač tako obdobje.... tud jz sm ga mela... ampak zato, k sm mela napačnga tipa, k me je prpelu do tazga obnašanja :? ratal ti bo se spremenit, boš vidla :bussi:

purple, a dons se bosta pogovorila al kaj? joj, upam, da se bo use rešil, pa da bo tko, k mora bit... kokrkol že to je :bussi:
Zaklenjeno