mene je pa tooook strah vožnje k že vidim da se bom čist tresla ko se bom usedla v avto a ste vse že poskusle prej vozit, preden ste mele 1. uro? js še niti speljevala nism, ker foter neki teži, da naj me to uni tam naučijo jokala
hehe...mene fotr ni učil nkol nč vozet...tut spelat nism znala..ama ništa..še komi sm vedla keru je sklopka, ker gas...kje je žmigovc..ama ništa! in sm se vse lepo naučila, ob seveda zlo fajnem instruktorju...
punchka napisal/-a:mene je pa tooook strah vožnje k že vidim da se bom čist tresla ko se bom usedla v avto a ste vse že poskusle prej vozit, preden ste mele 1. uro? js še niti speljevala nism, ker foter neki teži, da naj me to uni tam naučijo jokala
punca mal navdušenja nad vožnjo...jaz niti nisem vedla kaj je bremza,sklopka ja ničččč nisem vedela...mene fotr tudi ni nič učil.... pa mi je šlo prou supr in dones vozim normalno kot vsi tisti,ki so vse to prej vedeli!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
ej ej...nuben ni znov kr tko, vse se naučiš...jst nism nč znala, res tut vedla nism kje je sklopka kje gas, res nič, zdj pa že fajn šibam po cesti z mojo inšturktorco in se že prov veselim izpita... boš vidla vse bo kul, držim pesti!
In Love Girl napisal/-a:ej ej...nuben ni znov kr tko, vse se naučiš...jst nism nč znala, res tut vedla nism kje je sklopka kje gas, res nič, zdj pa že fajn šibam po cesti z mojo inšturktorco in se že prov veselim izpita... boš vidla vse bo kul, držim pesti!
kje pa delaš izpit? drgač pa simonca, čestitam ti :bussi:
Nia, jaz sem dala za prvo pomoč 11.000, cpp sem mela v avtošoli zastonj, onega občinskega pa se mi zdi da okoli 7.000. Nisem pa ziher. Vozla sem pa v avtošoli ko je mela 4.000 na uro, mela sem pa vsega skup 40 ur. Zdaj pa računaj... Aja, pa za izpitno uro morš nekaj plačat, to pa ne vem kolko je blo, tud okoli 6.000 menda, nisem ziher. Bed je pol če ne narediš vsega v prvo, pa morš pol skoz plačevat.
~NIA~ napisal/-a:jooo djte mi povedat kok je prbližna cena ispita + vse kar uklučuje zravn.. kok ste ve dale? (sam zanima me kok bom spet obrala fotra)
Jaz sem dala 17.000 za prvo pomoč, 7.000 za zdravniški pregled, okoli 10.000 za CPP in okrog 4000 za republiške (ma to nisem čist ziher, kok je blo). Za same vožnje pa okoli 170.000 SIT...Tko da vse skupi je blo okrog 210.000 SIT
jaz pa sem pred kratkim menjala inštruktorja, ker je bil totalni idiot. toti kaj pa ga zaj mam pa je ful vredi, se totalno štekava. tak ka še malo pa bom mela izpit. jupi
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Jaz sem delala izpit v LJ, čeprav sem iz NM (šola) in sem delala pri actošoli Jaguar. Vsi inštruktorje kar sem jih dala čez so bli zakon. Zelo profesionalni in potrpežljivi. Ni mi žal da sem delala pri njih....