Bulma, kje v Ljutomeru in kdaj v Ljutomeru? To bi pa šla, če so mi že čist pod nosom... mogoče bi dala celo 4 jurje, ampak odvisno kje bodo. Nazadnje sem šla na njihov koncert v Rakičan (grad), pa je blo super.
allessya napisal/-a:Bulma, kje v Ljutomeru in kdaj v Ljutomeru? To bi pa šla, če so mi že čist pod nosom... mogoče bi dala celo 4 jurje, ampak odvisno kje bodo. Nazadnje sem šla na njihov koncert v Rakičan (grad), pa je blo super.
Jaz sem tudi bila v Rakičanu v gradu Samo takrat še oni meni niso bli dobri, tak da so za mene tam prevladovali Zaklonišče Prepeva
V Lotmerki bojo pa na Osnovni šoli igrali - v dvorani oz telovadnici. 30.9.06-sobota ob 20:00
Ja pa kam jih mislijo dati v tisti športni dvorani? Kakorkoli, meni je ta dvorana še vedno (pre)mala za en tak koncert. No, bomo vidli kaj bo s tega. Mogoče bom šla.
Jz prov ne bom šla na koncerte, ker nevem od kje jim ideja, da bo karta 4000 za tiste ššportne dvorane, kjer bojo koncentirakl. Men je to sik, res sem besna
sinička napisal/-a:eh, men pa ne bi blo težko 4k dat za njih... že, ko so mel koncert na stadionu sm brez obotavljanja dala 5k za karto (na črno kupla )
Za stadion tud jz dam velik več. sam za une male koncerte se mi zdi pa to pretirano in preveč samovšečno