teroristični napadi in potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
tinatina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinatina »

Mene teroristicnih napadov ni strah, je takooooo majhna moznost, da se prav meni kaj naredi, da ni omembe vredno. Pa veliko potujem in tudi zivim v Londonu.

Prepricana sem, da je veliko vecja moznost, da umrem ali pa se resno poskodujem v avtomobilski prometni nesreci v Sloveniji.

Ali je katera na tem forumu, ki ne pozna nobenega, ki bi umrl v prometni nesreci? Ali pa da bi bil prijatelj od prijatelja? Koliko pa vas pozna koga, ki bi umrl v teroristicnem napadu?
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

petelin napisal/-a:če bi malo spremljali poročila, bi vedeli, da je eta napovedala premirje. zadnji napad se je zgodil, ker so imeli španci svoje vojake v iraku (in so jih nato umaknili). sicer je pa vsako "zahodno" mesto v 'nevarnosti'.

btw... a je kdo pomislil, da se je morda nevarnost za našo ljubo kokoško in njene piščeke povečala ko smo poslali naše vojake v irak? saj je res, da so jih je malo, toda gesta šteje...

petelin prosim ne mi v tej temi od politike razglabljat ker ni namenjena temu, jaz sprašujem folk kako se on počuti ko potuje ne pa od politike...prosim lepo, drži se teme, politiko imaš drugje :x
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

tinatina napisal/-a:Mene teroristicnih napadov ni strah, je takooooo majhna moznost, da se prav meni kaj naredi, da ni omembe vredno. Pa veliko potujem in tudi zivim v Londonu.

brez zamere ampak kako upaš rečt da se tebi to ne more zgoditi? LAHKO SE TI, NE SI ZATISKAT OČI.... :lol: mislim kako je en folk prepričan, da se njemu pa nekaj ne more zgoditi... :lol: :lol: živemu človeku se lahko vse zgodi...in ja, poznam folk ki je umrl v prometni nesreči pa tudi osebo ki je umrla v terorističnem napadu
če si v londonu pa NI takoooooooooooooooo majhna možnost da se ti ne bi kaj zgodilo...mislim kar neki
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objava Napisal/-a petelin »

AtomicKitty napisal/-a:
petelin napisal/-a:če bi malo spremljali poročila, bi vedeli, da je eta napovedala premirje. zadnji napad se je zgodil, ker so imeli španci svoje vojake v iraku (in so jih nato umaknili). sicer je pa vsako "zahodno" mesto v 'nevarnosti'.

btw... a je kdo pomislil, da se je morda nevarnost za našo ljubo kokoško in njene piščeke povečala ko smo poslali naše vojake v irak? saj je res, da so jih je malo, toda gesta šteje...

petelin prosim ne mi v tej temi od politike razglabljat ker ni namenjena temu, jaz sprašujem folk kako se on počuti ko potuje ne pa od politike...prosim lepo, drži se teme, politiko imaš drugje :x

ta tema je politična. ker so teroristični napadi politično orodje. sploh pa sm samo omenil, da se zaradi ete ni treba več bat :wink:
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

ma ni politična ne ker jaz sprašujem o čustvih :P
tinatina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinatina »

AtomicKitty napisal/-a:
tinatina napisal/-a:Mene teroristicnih napadov ni strah, je takooooo majhna moznost, da se prav meni kaj naredi, da ni omembe vredno. Pa veliko potujem in tudi zivim v Londonu.

brez zamere ampak kako upaš rečt da se tebi to ne more zgoditi? LAHKO SE TI, NE SI ZATISKAT OČI.... :lol: mislim kako je en folk prepričan, da se njemu pa nekaj ne more zgoditi... :lol: :lol: živemu človeku se lahko vse zgodi...in ja, poznam folk ki je umrl v prometni nesreči pa tudi osebo ki je umrla v terorističnem napadu
če si v londonu pa NI takoooooooooooooooo majhna možnost da se ti ne bi kaj zgodilo...mislim kar neki

Seveda se mi lahko zgodi marsikaj. Pravim samo, da je vecja verjetnost, da umrem v prometni nesreci. In ironicno je, da se folk z avtom sploh ne boji vozit, oziroma vozijo neprevidno, medtem ko se neznansko bojijo teroristicnih napadov. Mislim, da si oni bolj zatiskajo oci.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Tinatina, popolnoma se strinjam s tabo.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

LyLa napisal/-a:dobro zdej ce mas neki konkretno splanirano ze neki casa, pa rezervirane karte al pa do potankosti izdelan road trip pol se tudi jaz nebi odpovedala,

vidiš tega se jaz najbolj bojim...da maš recimo kšn mesec prej rezerviran potem pa začnejo kšne bombe podtikat in ti si namenjen tja na počitnice :?
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Dejstvo je pa tudi, da se ti lahko zgodi nekje, kamor se odpraviš, da bi se izognil bombnim napadom. ;)
Waiting in the queue oh whoopee doo
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Jaz tud mislim da glih ne morš vedet kje bo spokalo in si pol glede na to dopust planirat.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Midva sva bila pred 2 letoma v Egipitu v Shaqrm el Sheikhu. In dva dneva preden sva šla domov so teroristi napadli Tabo,ki je 400km stran. Da ne govorim kakšna panika je bila po celi državi. Vsepovsod vojska, naprave ki zaznavajo ne vem kaj vse, tako da smo se v hotelu počutili kot v zaporu. In starši so naju non-stop klicali če sva ok, kdaj se vračava. Umrlo je precej ljudi, več ali manj tujcev. In lani so teroristi napadli Sharm. Meni se je srce paralo, ko sem gledala nakupovalni center, v katerem sva midva še eno leto pred tem nakupovala :cry: . In ko pomislim na vse tiste ljudi tam, s katerimi sva pila čaj, se pogovarjala me stisne pri srcu. I love Egipt :hearts:

Drugače pa me niti ni tko hudo strah napadov. Se pač dogajajo. Sej vojne se tudi dogajajo. Ljudje umirajo, čeprav se s tem ne strinjam- ker to ni prav :( .... Umreš lahko tudi na cesti, ne samo v napadu. Velja verjetnost je da te nekdo povozi na cesti, kot da pade ravn tvoje letalo dol.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Bitchy_Witch
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a Bitchy_Witch »

LARIKA napisal/-a:Drugače pa me niti ni tko hudo strah napadov. Se pač dogajajo. Sej vojne se tudi dogajajo. Ljudje umirajo, čeprav se s tem ne strinjam- ker to ni prav :( .... Umreš lahko tudi na cesti, ne samo v napadu. Velja verjetnost je da te nekdo povozi na cesti, kot da pade ravn tvoje letalo dol.

Se popolnoma strinjam... :zustimm: Včasih, če nas je preveč strah velikokrat spustimo lepe stvari, na koncu pa se naši strahovi uresničijo tik pred hišnimi vrati...Sej tud moja mami bi imela najraje da ob vsem tem kriminalu zvečer ostanem doma :D . Je najbolj šur da se mi nič ne zgodi..Ampak to ne pomeni da se zdaj ob petkih ne bom premaknila iz hiše.

Drugače pa so ti pregledi na letališčih prav.... grozljivi :x . Prijateljica je letela iz Londona par dni po terorističnem napadu. In so ji iz ročne prtljage pobrali vse! Oz. čisto vse kar je bilo količkaj zašiljeno ali utekočinjeno!! Celotno kozmetično torbico (maskaro, lipglosse, puder---vse to bi lahko vsebovalo eksplozivo, šampone, ipd.), celo čisto nov parfum (drag ko strela!), priponke, zapestnice, broške, nek prstan, ki je imel špičko :eek: . Uglavnem, odvzel so ji za skoraj 40 tisoč imetja!!!da ne omenim da so bili skupina šolarčkou, direkt s collega, ne preveč sumljivi v glavnem..

Če uprašate mene rahlo pretiravajo..Me zanima če cariniki potem to vse domov odnesejo :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

cariniki?
pomojem da kar jim je všeč zihr... :?
avantgarde
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a avantgarde »

načeloma se strinjam s tistimi, ki pravijo, da se samo zaradi tega ker BI LAHKO do česa prišlo, ne bodo odrekle potovanju..
nasplošno sem dokaj hladnokrvna oseba, ampak tudi mene je malo vrglo iz tira dejstvo, da je v sharm-al-sheikhu eksplodirala bomba v sosednjem hotelu od tistega, v katerem sm bla jaz leto poprej..

pred dvema letoma, ko sm bla pa v turciji, me je pa ful napsihiralo to, da so bili v enem samem tednu, trije preplahi o postavljenih bombah. noben primer sicer ni bil utemeljen, samo ratas pa malo paranoicen in se kr veselis da gres domov na varno:)

z avionom se mi pa ni panike vozt, dvomim da bojo kej hotl narest Adrii Airways alpa nevem, Swissairu:)
bi pa mal premisnla, preden bi sla z british airways v ZDA:)
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

jst grem vseeno u turčijo čeprou so teroristični napadi tud tm..klic bomba lahko pade nate kjerkol na svetu?? zgleda..da nisi povsem varen, ko si od doma..

se splača, ker so tud nićje cene..turčija 5*-80.ooosit..last minute..d best!!! :lol:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Odgovori