ne morš vedet kako je prišel do keša...glede na to, d aje precej dober in prefrigan poslovnež, služi z nepremičninami (dve njegovi bajti sta 200m stran od mene in res nadstandard) in je lastnik kazinoja...jst sm zihr da mu ej uspelo po legalni poti...
drgač pa te njegove barbike...ja valda da si bo za sex zbiral čim lepše in bolše...če lahko, zakaj pa ne...žene on itaq pomoje nebo mel...se je že mogu fajn opečt pri kateri bivši...
nevem, ma dobr sej je njegov lajf....zarad mene pa če si kene zbera...men je on še vedno občudovanja vreden in skorajda greha-ampak ne čist
zanjga je že to problem, ker ne bo mogel vedet, če ga ima resnično rada ali pa ima rada le njegov denar....kot sam človek se mi sploh ne zdi napačen (ne poznam ga ravno, sem ga pa spoznala v enem lokalu in ni po ničemer odstopal od ostalih, celo zelo prijazen je bil - okoli njega pa dekleta, ki so zmagovala na miss hawaii (slovenije se razume), z eno se je celo ves čas lizal). nam je pa pijačo plačal
Ja dokler bo izbiral dekleta, ki se grejo razne missice, sigurno ne bo spoznal normalne ženske..ker to so ženske, ki visoko letajo, ki imajo ful ambicij, ki se hočejo (do)kazat, služit denar, delat kariero...uglavnem bit vse prej kot zakonske žene in mame
Rajš ne išče kakšno mal starejšo, ki misli z glavo, ne pa s svojo ritjo in joškami...sicer pa če bo dekleta iskal po jahtah, high-society družabnih dogodkih, nočnih klubih...pol bo pa res vedno isto. Same puhoglavke, ki se pehajo za denarjem.
Sicer pa kokr hoče. Nej bo pa sugar daddy če mu to paše.
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Joj ženske, kolk ste pa ene omejene... S tipično slovensko foušijo in mentaliteto. Da se razumemo, Hrvatiča ne poznam, nič kaj dosti ne vem o njem, ampak izjave, kot so da naj raje poskrbi za nadaljevanje slovenskega rodu kot pa da se ukvarja s smrkljami, ki jih z gorečo privrženostjo kot stare pobožne mame na vso moč podpirate?
Pa dobro, ste že slišale za svobodno voljo, za svobodno izbiro???
Kaj, je edino normalno, da se človek, ki je v letih poroči, pade v vsakdanjo rutino, se kmalu naveliča svojega zakonca in ga po vsej verjetnosti še začne varat al pa mož pretepat ženo?? Je to bolj normalno? Je to edino sprejemljivo??? Tukaj, v tej zaplankani Sloveniji??
Pa naj dela kar mu paše, moj bog. Če si želi takega načina življenja, če mu to sede, če je tako srečen... Bi se res moral podrediti temu, kar reče družba? Komu pa s temi dejanji škoduje? Smrkljam, ki se obešajo nanj, verjeno ni nič hudega, kajne?
Da ne govorim o izjavi, da ker je pa tako bogat, pa sigurno ni legalno???
Sori, na bruhanje mi grejo take izjave. Ne boste verjele, tudi na povsem legalne načine se da obogateti - ampak seveda, ker smo rojeni v hlapčevski deželi kjer te zatirajo že od rojstva, kjer ti vbijajo v glavo, da je edino pravilno, če si povprečen, zafrustriran slovenček, potem verjamem, da je malo takih, ki vidijo malo dlje od svojega nosa.
Brez zamere deklice, samo dajte malo bolj široko in bolj tolerantno gledat vse skupaj.
1. Nekdo je napisal da je mafija, zato sem rekla da je nelegalno prišel do keša
2. Če je ubogatel na zasvajanju ljudi z igranjem na srečo, namreč služi najbržda od stalnih strank in ne tistih k grejo enkrat sčekirat sceno, potem je to zame nepošteno pridobljen denar, ki ga služi na zasvojencih. Kašna je torej razlika s preprodajalci droog!?
3.bad_girl, se prou hudo strinjam s tabo, če bi se malo bolj normalno obnašal, nehal hodit v solarij in če bi bil malo manj primitiven s temi svojimi makinami, bi tudi normalno in iskreno punco dobil. Pol nej se pa ne pritožuje in jamra da je osamljen. Vsak ima takšno življenje kakor si ga naredi.
Tukaj meni ni nič občudoanja vrednega, če pa pijačo časti, pa to dela predvsem za svoj marketing.
Freaked napisal/-a:1. Nekdo je napisal da je mafija, zato sem rekla da je nelegalno prišel do keša 2. Če je ubogatel na zasvajanju ljudi z igranjem na srečo, namreč služi najbržda od stalnih strank in ne tistih k grejo enkrat sčekirat sceno, potem je to zame nepošteno pridobljen denar, ki ga služi na zasvojencih. Kašna je torej razlika s preprodajalci droog!?
1. Nepreverjene govorice, kajne? Ki jih sprožijo ravno taki, ki so nevoščljivi.
2. Kazinoji so legalni. Če ne bi on, bi kdo drug. Če so ljudje toliko neumni, da zapravljajo denar v kazinojih, je to njihov problem, ne njegov. On je samo izkoristil priložnost. Jaz tudi ne kadim, ne maram kajenja, dokazano povzroča raka, pa se cigareti vseeno prodajajo. In nihče ne bo rekel, da je to nepošteno pridobljen denar. Ni tako?
Problem vam je samo zato, ker je to pač on.
Freaked napisal/-a:2. Če je ubogatel na zasvajanju ljudi z igranjem na srečo, namreč služi najbržda od stalnih strank in ne tistih k grejo enkrat sčekirat sceno, potem je to zame nepošteno pridobljen denar, ki ga služi na zasvojencih. Kašna je torej razlika s preprodajalci droog!?
ja sej, dejmo zdej tožiti še gorenjko k izdeluje čokolado pa pivovarno union. To ni nobena rešitev, vsak je zase odgovoren.
Ja meni to ni isto. Se mi zdi hazarderstvo hujša zasvojenost. Seveda je vsak zase odgovoren, ampak v praksi vsaka izmed vas ve da stvari niso tako absolutne in jasne. Kakor sem slišala uporabljajo igralnice hude psihološke fore da obdržijo folk notr, da zapravljajo. Pri čokoladi in pivu vsaj veš da dobiš kar kupiš, tukaj pa jim ostane samo upanje, ponavadi neizpolnjeno.