Jstsm rada gledala Oprah, ko je bla na naših televizijah...ena boljših talk-show oddaj in predvsem na inteligentnem nivoju za razliko trashy oddaj tipa Ricky Lake, Jerry Springer...tut sama Oprah se mi ne zdi napačna, deluje mi zelo človeško in glih tko kot vsi ostali, kdaj pa kdaj brcne v temo...
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Jaz sem jo ponavadi gledala ko je bila na naši tv, zdej pa občasno, ko je na hrvaško...in se mi zdi kr ok oddaja... nekako boljša kot Ricki Lake, čeprav zdej ponavadi to gledam...ker hrvaško ne ravno dobr razumem...
Bageera napisal/-a:Men je bila na začetku Oprah zelo fajn. Potem pa sem tudi jaz videla del o 11.septembru in se mi je kar mal zamerla... Pa zamerla se mi je tut s tisto razvlečeno serijo oddaj z Dr. Philom... Mi je pa še vseeno boljša kot Ricki Lake.... Za to babo pa res ni besed, s katerimi bi lahko opisala kok mi je bedna
se moram popolnoma strinjat s tem. pa delno tut s sofijo.
všeč mi je k kej dobrga nardi za ljudi pa darila gostom(pohlepna jst, tist bi vse mela), drgač pa ne prenesem patriotizma.........pa njenih večnih diet jaojao naj se že sprjazn d je debela k je požrešna!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Meni je ona zelo všeč,če samo pomisliš kolikim ljudem je pomagala v teh 20 letih,se pa srinjam da je vsako leto boljša,vsaka ji čast.
Glede rasizma se nebi strinjala,gledam oddajo ko imam čas in moram reči da še nisem zasledila da bi bila kakor koli rasistična,ravno nasprotno s svojo pojavo ga zmanjšuje,ker vem da so v Ameriki črnci se vedno izločeni iz družbe,vsaj v nekaterih predelih Amerike je tako.
Pa tudi če di ji šlo le za denar bi lahko že zdavnaj odnehala,vendar raje pomaga ljudem po svetu,mislim katere drugi bogataš pa pomaga revnim v takšnem številu kot ona.
Glede oddaj po 11 septembru pa mislim,da je želela pomiriti američane,razumeti moramo da je to bila velika tragedija za to velesilo, ki je veljala za nepremagljivo.
gledam, ko se spomnm pa če mam čas. včasih mi je blo to tok zoprn. se spomnm, ko je moj oči gledou to oprah pa je biu še tist dr. phil notr, takoj po oprah je bil pa še dr. phil show . zdej mi je pa oprah kr fajn ratala.
men je pa oprah zakon! sploh se ne da primerjat z vsemi talk showi z celega sveta!
glede rasizma me ne zanima kaj govori, to enostvano preslišim, ker oni že vejo kakšne so razmere pri njih, mi pa ne vemo in ne moremo obsojat
(itak pa je v vsaki državi mogoče najti rasizem..)
drugač pa mi ja zakon, k ma tok različne oddaje, pa ženska FUUL denarja podari v dobrodelne namene, kakšne teme o modrcih pa tud prov pridejo, še posebi mal za sprostitev, sej ne more met vsak dan resnih tem, da pol folk sam joka.
drugač pa je čakalna vrsta za obiskovalce/gledalce dolga in moraš ful čakat da dobiš karto, k sm šla pred kratkim na njeno spletno stran mal preverit za foro, pa piše, da to pokličeš in pol ti oni dajo datum in sploh ne moreš zbirat v katero oddajo bi šel (npr, da te zanima določena tema al pa gost), ampak ti jo oni določijo, tok je vse zasedeno.
pa tale Ricki Lake že mal na Jerry-ja Springerja vleče, k se sam še kregajo pr njej pa perejo umazano preilo na oddaji, tega pa pri Oprah ni blo.
Oprah je edina pogovorna oddaja ki je ne "prešaltam" niti med reklamami..res ženska zna z ljudmi in je neke vrste vzornica mnogim po svetu in tudi meni med drugim..res potrudla se je, da je iz življenja potegnla vse in zdj tisto, kar ma preveč daje drugim..spoštujem jo res mogl bi bit več takih kot je ona..
edino moti me, da slovenske televizije niso odkupil več oddaj in zdj jo gledam na hrt 2 al 1..ne vem točno
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
ona je taka zenska da lah reces da jo spostujes, pa tok skulirane oddaje ma..res...ja js skor pr vsaki jokam res je, da dost denarja podari v dobrodelne namene in motivira ljudi v ziulenju, kasne zabavne ma tudi vcasih...ma mi je res vsec. Zdej gledam na hrvaski tv k pr nas ni
drugac pa jerry je biu itak zaigran, Ricki je bla pa se gledljiva ucasih zj je pa tut kr neky, dr. Phil mi je biu pa zmeri ful antipaticen