Schumi nemse jit v penzijo dokler ga jst v živo ne vidm...nej vsaj še drugo leto dirka...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi: Pejt nasledn vikend v Monzo pa ga boš vidla!
Sej js mislm da se ne bo upokoju ker je leta nazaj reku da ma namen dirkat do 40ga leta. To pa ne bo do 3. 1. 2009 Tko da 2 sezone more še najmn... Če bo Schumi ustou pa Kimi pršu k Ferrariju, bo šou Massa pomoje k Renaultu... Bo vse znano v Monzi!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
danes zjutraj, ko sem jedla zajtrk pa poslušala tv sm slišala, da bo šumi odznanil odhod, ker ni več v pravi formi... jst še zmeri upam da bo še naprej dirkal....upanje umre zadnje, ker kaj po pole formula brez šumija...ni to to
Ne upam, da nebo še šel...joj pa tk fajni voznik je...nevem kaj nej...jah naprej za Ferrarija in zraven potihoma za Hondo (pos rcu Hondašica) kar sem že skos jim privoščim kak dober uspeh...
js tudi upam, da še ne bo šel! čeprav... ko po drugi strani pomislim, je res že mogoče čas, da se upokoji...
čeprav formula brez njega ne bo več to kar je bila...
Evo.. Js čez pol ure štartam proti Monzi... Grem mal v Maranello v muzej pa v Ferrari štacuno... V nedelo pa na dirko, kjer bom v živo vidla Ferrari dvojno zmagat in upam da zvedla da se moj Mihi ne upokoji. Pr svojih 37. letih je še vedno najbolši in ga je škoda če gre. Sej Coulthard je pa 35. pa če pogledamo da nima nobenih ampak res nobenih rezultatov s kerimi bi se loh hvalu in bo najmn do naslednga leta še ostal v F1... Zakaj pol tak pritisk na Schumija nej konča kariero. Pred petimi leti je Schumi reku, da bo dirku do 40. leta... Torej ne sme š nehat! Oblubu je takrt Uglavnem lepo glejte kvalifikacije pa dirko...
Kak fajn ti je, da greš... zakaj me s seboj nisi vzela???? Bi skupi vidle DVOJNO ZMAGO FERRARIJA upam, da jima rata, pa da se boš mela čim bolj noro...
potem pa le poročej kako je blo...
šumiiiiiii je zmagal wiiiiiiiiiiiii kok sm jst vesela, še 2 točki zaostanka maaa...
am se mi je prov naježila koga k sm zvedla d je prvi aaa Ewchk si ne predstavlm kak je pr tebi, ko si to v živo doživela... jst ne morm skrit navdušenja
zdej se bo začela nova doba v f1
škoda da šumi gre, sm tip je najbrž že mau sit usega pa dnarja ma tud že dost...
upam da za zakluček svoje kariere dobi še zadno sezono
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
nora_ovca napisal/-a:upam da za zakluček svoje kariere dobi še zadno sezono
js tudi upam! resno upam, da mu rata dobit še zanji naslov svetovnega prvaka!!!! car je! treba mu je priznat! takšnega dirkača še ni bilo in ga tudi ne bo! živa legenda je...