.......ha ha ha........najbolj kruto je to ,da ti nikoli ne odpiše na tvoj sms...........pozabi nate in na tvojo številko....v tem primeru je hudo!!!!!
IZA 1 napisal/-a:.......ha ha ha........najbolj kruto je to ,da ti nikoli ne odpiše na tvoj sms...........pozabi nate in na tvojo številko....v tem primeru je hudo!!!!!
V tem primeru bi tudi jaz nehala pisati in pozabla na njegovo številko!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Js sm bla pa učasih ful mahnjena na sporočilca, pa sm se že mal skulerala. K mi je moj novi lubi povedu da pač ful ne mara pisat sporočil, mu jih pač nism pošiljala, oz. zeloooo malo. No ampak ker je on vedu da mam js to drugač ful rada mi jih je pol kr on začel počas pošiljat, ker je reku da še usen bolš da njemu sporočilca pišem kot pa drugim Tko da zdj on večkrat men pošlje sms kot pa js njemu.
midva sva pa čist usekana na sporočila...ponavad zvečer on pošle mesič in pol se razvije 2 urna ''debata'' oz. tekmovanje kdo bo napisu bolši mesič u smislu kok kdo koga obožuje...
moj se kar velikokrat spomne in mi napiše sms načeloma se pa veliko slišiva.. drugače pa priznam me včasih če mi kdo ne odpiše malce znervira, sploh ker ne vem zakaj ne odpiše..
moj je pa fuuul pridn glede tega...pa fuuul fajne smse...tak da je krasno to... je pa res da se tut kaki lenuhi najdejo...tud punce so kake take, ko smo že pr tem... eni majo pač raj klice
Meni je pa itak vseeno al piše SMS-e al pa kr pokliče. Sj ne rečem- ful je lepo en lep sms prebrat, sam men je glavno, da vidim, da se psoune na mene Bilo kak- SMS al pa klic.
mene moj tudi raje pokliče, ampak ve, da včasih rada preberem kak lep sms, zato mi včasih ko sploh ne pričakujem napiše tak lep mesič, da se kar stopim sicer pa ko me ne more poklicat mi vedno kaj napiše, vsak dan..
Vau-meni je pa moj ta teden poslal 3 smse Ne morem verjet! Ker mi ponavadi ne piše (se mu baje ne da tipkati) in raje pokliče. Upam,da bo to navado z smsi obdržal