Freaked napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Tko simpatično-antipatičen mi je
Glup mi je pa njegov imidž nekega sugar daddyja za te naše "lepotičke" in missice...kr na bruhanje mi gre, ko tak starejši, uspešen dec, ki si bi lahk ustvaru familijo in bil koristen za nadaljevanje slovenskega roda čas zapravlja za te komaj polnoletne, butaste in materialistične froce

Ej točn to!!!

se prašaš zakaj?!
Zato, da lahko nekam svojega lulčka namoči...veš kako je hudo, ker svet ve, da ima on miljardemiljone in vsaka baba bi hotla bit z njim zarad denarja...
sem poslušala ful njegovih intervjujev in sm bla res čist presenečena, ker nism vedla da je stanje tako resno...
dostkrat je reku, kako je blo z bivšimi puncami, ko so samo zahtevale od njega darilca in vse...in da sta dve al tri celo šle ker jim je za rojstni dan kupu nekej simboličnega, nič več vrednega od dveh jurjev...
ker ej reku, da dokler ni 100% prepričan babe nebo zasipal s vsem bogastvom, ker hoče videt ali je z njim zarad njega samega ali zarad denarja..po pa baba ugotovi, d anebo mela nič od njega in gre...
on ma čist prov..če nebi mel in če nebi znal delat, nebi prišel tako daleč...
in res, jst njega zlo občudujem..da je model iz čiste nule naredu to kar je danes..svaka mu čast...redkokaterim rata...