Matura [Združena tema]
Men je tud matematika lahka bla. Sicer tud med srednjo šolo vsa 4 leta nisem mela težav, sem jo mela 4. Pol na maturi pa mi je na smeh šlo. Pa ne samo meni, vsem ostalim isto, vsi smo jo naredili (iz našega razreda) s 3 ali več. Tak da ne skrbet. Sicer pa, tak ko je rekla Nincy, poglejte si primere.
Sherry napisal/-a:nastasja, jz sm tud mela matematko popravnga...pa tud mej ful strah, u bistvu za to še najbl od vsega![]()
lah sam upava da najo težko dal..kuk si se pa kj učila tko? jz sm šla use enkrat skoz, pa dons grem šenkrat, sam mam kr mal filing da sm premal
jaz sem se za popravne učila ful. pol pa se nisem glih kaj dosti, zadnja dva tedna, sem si vsaki dan vzela kako uro ali pa dve za to. pa danes sem šla že vse skozi. se jaz mam tudi taki filing ka sem malo premalo delala. pa upajva ja ka ne bodo dali težkih nalog.
zaj trenutno pa snov od slo utrjujem ker mam v torek ustne.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
- Kofetarica
AnaaBella napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:Jaz sem matematiko padla na spomladanskem roku in me obhajajo zle slutnje, da bo tokrat podobno. Strah me pa niti ni, le zelim si, da bi bilo vsega cimprej konec!
enako men je 2% zmankal do dvojke in mi niso priznal ko smo se pritožil čeprov smo najdl točke
nekak že bo. bota vidle.
jaz sem tam 90% ziher ka matematike ne bom naredla, pa ka ne bom sprejeta tam kam sem se vpisala.
ok mala tolažba je mogoče to ka sem se vpisala na uni tudi s poklicno maturo, čeprav me po resnici povedano študij ekonomije glih ne zanima.
samo boljše to kak pa nič, pa doma tudi še eno leto ne mislim zabušavat.
aja pa še eno vprašanje. kaj je slučajno kera hodla v maturitetni tečaj?
jaz sem pa se mi zdi to čist mimo vdarjeno
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
AnaaBella napisal/-a:ja jst sm hodila.......in mi mate ne leži, ker celo srednjo šolo smo mel full mal mate na urniku, ker smo bli bl jezikovno usmerjeni tko, da bi mato takoj zamenjala za kaki tuj jezik
ja jaz sem v tretjem letniku samo 3 ure mat na teden, v četrtem letniku pa samo dve. pa na poklicni sem šla nemščino delat, namesto matematike. saj jaz mam tudi rajši jezike kak pa računanje
hej. jaz sem zdaj že 3 leto delala maturo in prav matematika me je vedno zaj... letos mi je spet zmanjkal en procent, vendar sem se pritožila in so mi ga našli.
zdaj pa eno vprašanje: a gre kdo v mb študirat pa nima še stanovanja? jaz iščem cimro, za vse informacije mi pošljite sporočilo, če bi koga zanimalo.
lep pozdrav.
zdaj pa eno vprašanje: a gre kdo v mb študirat pa nima še stanovanja? jaz iščem cimro, za vse informacije mi pošljite sporočilo, če bi koga zanimalo.
lep pozdrav.
buffy-ann napisal/-a:Mene tud nekaj zanima.... a je v jesenskem roku isti kriterij kot je bil na spomladanskem? Ker različne stvari slišim pa me zanima če kdo slučajno ve kaj o tem.
Recimo če je bla meja za dvojko 44% v spomladanskem roku, a bo zdaj ostala ista meja, al se bo računala na novo, pač glede na rezultate?
vse gre na novo!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi