se nasprotja privlačijo?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Se nasprotja privlačijo?

da
75
67%
ne
37
33%

Skupaj glasov: 112

Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Smreka napisal/-a:..
jaz recimo obožujem morje, lenarjenje, uživanje itd...
Niti slučajno ne bi mogla biti z nekom, ki hodi v hribe, vsak dan kolesari in se na splošno nonstop ukvarja s športom.
...slej ko prej pride točka v življenju ko rečeš, ma ej, zakaj bi pravzaprav nekaj počel, kar mi sploh ne paše.

Smreka,
tole 100% velja tudi zame in poznam tako zoprno situacijo - bivši bi skoz neki športau, jst pa pač nism tip za to in dokler je vsak živel na svojem domu, to sploh ni bilo moteče, ko pa si skupaj, je blo že prov bed, k je skoz težil, naj grem z njim, men pa enostavno ni blo za to in sm raje doma knjigo brala..
In kot si rekla, morda se parkrat prilagodiš, narediš kompromis, ampak dolgoročno začne to tok utrujat, da kr ni res...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zase vem, da bi popizdila, če bi ob sebi mela nekoga, ki bi ga zanimale popolnoma druge reči kot mene. Kaj lahko pol sploh počneš s takim človekom? Praktično se mora vedno eden vedno silit, da počne nekaj, kar mu totalno ne paše...? :? (tu seveda govorim o dveh popolnoma različnih osebnostih, ne o majhnih razlikah)
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ja popolnoma različni osebi skupaj morda ne bi funkcionirali... ampak o kakšnih manjših razlikah pa mislim da se da rešit s kakšnimi kompromisi...

med nama je samo ena taka malo večja razlika ki bi lahko predstavljala problem... s fantom se ujameva, spoštujeva in vse, samo za skupno življenje je p amalo problem, namreč jaz želim živeti na vasi kjer je v bliži vsaj kaka trgovina. trenutno živim v taki vasi, ki imam vse skoraj na nosu.. trgovino, občino, cerkev, osnovno šolo, gostilne.. itd. s fantom razmišljava da bi nekoč si postavila hiško prav tako nekje na vasi, amapk problem je v tem, da ko oglejujema vasi (tak za foro, ker se še oba šolama še en morema razmišljat o nakupu parcele) je fant zainteresiran za vasi, kjer so starejše hiše, kmetije in nikjer v bližini niti trgovine. jaz pa bi dosti raje živela v vasi, kjer so zgrajene novejše hiše, mladi prebivalci, v bližini pa vsaj trgovina in cerkev.... in me je najbolj strah da ne bova našla kompromisa, ampak do zdaj sma ga še vedno in upam da bova odpravila tudi tole razliko...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

kaj pa če bi poskušala najti parcelo v malo bolj odmaknjenem delu bolje razvite vasi? pa hiška je lahko s slamo krita, da boš fantu ustregla :)

midva z mojim sva si pa osebnostno precej razlčična, ker on ful uživa v središču pozornosti in vedno drži družbo pokonci, sama se pa nekako raje stopim z okolico in imam mir. ampak v tem primeru je ql, da sva si različna, ker bi dva težko bila ves ćas v središču.
bolj me skrbi to, da ugotavljam da imava popolnoma različne cilje in si ne predstavljam, kako bi jih sploh lahko dolgoročno uskladila. malo neumno se sliši, da pri 19ih že razmišljam o otrocih, ampak občasno res ne vidim nobenega smisla v tem, da "zapravljam čas", če pa skupne prihodnosti čez 10, 15 let ne bova mogla ustvariti, ker bi bil on pač rad večni otrok.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Midva mava kr podobne poglede na velik zadev in se v večini stvari strinjava, različna sva si pa po temperamentu...jst sm ogenj, on je voda. Jst se hitr razjezim in hitr reagiram, on pa ostane čist umirjen. Tko da se sploh ne morva skregat :wink:
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

Midva sva mal drugacna po gledanju na svet, jst zelo pazim in nacrtujem prihodnost, on je bolj impulziven, zivi za trenutek. Starejsa sem od njega, pa velik sem dala ze skoz in pol hocem nekak njemu "pomagat" s tem da mu ne dovolim delat napake, sam se tle na konc skoz srecava s kompromisom, da se bo naucil iz svojih napak. Vseeno pa to mene ne ustavi, da mu ne bi puscala listke povsod kaj ne sme pozabiti, kam mora iti, kdaj mora narediti to uno tretje, ampak on ve da sem jst pac navajena drzat vse vajeti v svojih rokah, ce ne se mi cel svet sesuje, ce cesa jst ne zorganiziram :D

Podobna sva si pa po romanticnem razmisljanju, brezpogojni ljubezni, vrocekrvnem prepiranju, custvenosti, oba rada gledava enake vrste filmov tako da okoli tega ni nikoli panike, rada se crkljava, oba rada kuhava, ne marava iste hrane itd.

Sej po eni strani je zelo v redu, da sta si mal razlicna, ampak poudarek na "mal", ker on mene spomni, da nisem se tolk stara, jst pa njega ucim mal odgovornosti :D
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Midva sva si hkrati zelo zelo podobna, a po drugi strani zelo različna. Dopolnjujeva drug drugega, tako da sva eno. O pomembnih stvareh se vedno skupaj odločava, skuapj drživa, se veliko pogovarjava, deliva misli in občutke, kolikorm sva lahko sva skupaj, tudi v tišini. Skupaj kuhava, skupaj delava praktično vse,...Moj lubi je moja polovica :knuddel: . Aja pa še to,..on je veliko bolj razumen, razmišlja z trezno glavo, finance so njego hobi :D vse popredalčka, je bolj pedanten od mene,... jaz pa bolj frfrasta ampak se unašam :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

midva sva pa tko: on je biu skoz bl mirn, tih, ni nevem kaj vn hodu pa to, no jz pa čist nasprotje-živa, zgovorna, glasna,...
pa mislm da je skupej ena ful dobra 'mešanca' ratala :D
on se je od mene navadu mal večje temperamentnosti, jz pa od njega tisto mirnejšo stran življenja. in se mava super.
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Fajn tema....ql za brat :D
Jst mislim, da se nasprotja privlačijo v taki meri, da se par dopolnjuje (tako kot je LARIKA napisala)... Da je zanimivo, da ni tako monotono in enolično.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Js pa mislm da ne... z bivšim sva si bla popolno nasprotje tko karakterno kt v vseh ostalih zadevah, edina stvar kjer sva se res dobr ujela je biu sex... Zarad tega sva pol tud šla narazen, čeprov sva mela še kr neki časa po tem zlo dobre odnose... tko nekak... :wink:
Always look on the bright side of life!
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Puhec »

kot je že ena napisala - na kratki rok ja, dolgoročno pa žal ne. slej ko prej želiš delati to, kar te veseli in izpolnjuje s partnerjem in če njega zanimajo in veselijo popolnoma tretje reči, ne gre.

midva z mojim sva tipičen primer slabe kombinacije prevečih razlik in ne vem več, kako dolgo še bo šlo tako :(
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ta različnost je čist kokr kdaj..sej do neke mere pa sploh na začetku se res z veseljem prilagajaš pol čez neki let pa ne vem koko to uspeva, res je po en stran bolš da maš več skupnih interesov s partnerji..

Midva si mal različna, on ful obužuje šport, jest sm ga pa včasih bolj, zdj ga pa spet k me on navdušuje. Je pa res da me praša, če bi šla z nemu v hribe in če mi slučajno ni do tega, pač rečm ne in gre on lepo sam, pa nč ne zamer...Večinoma sva si pa kr podobna, mava dost iste poglede na svet :D

Sem pa mnenja da si morata biti usaj v eni stvari različna..ma kokr kdaj pa s kermu :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Nasprotja mislim da se privlačijo. Mogoče zaradi tega, če ima npr eden bol dolgočasno življenje, ga privlači na drugemu to, da je on malo bol divji in zabaven in si kaj upa tvegati. Ampak če gledaš dolgoročno lahko iz nasprotij nastanejo veliki problemi. Ker to naj bi pomenilo, da nimata nič skupnega, edino če sta partnerja zelo prilagodljiva in vsak nekaj ponudi in vsak nekaj izpusti.

Jaz mislim da imava z mojim partnerjem v zvezi veliko problemov, ker imava različne hobije, prijatelje...skoraj vse. Veliko je odrekanja in prepirov, ker se je težko ustaliti in dogovoriti kaj in kako. Veliko je kompromisov in velikokrat ne počneš tistega kar bi sam želel...oziroma ne počneš več tistega kar si počel včasih, ker veš da to ni všeč tvojemu partnerju...

Težko je...gre pa vseeno. :D
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

newem koko nej se jest izrazm..midva mava dost skupnga, malenkosti pa različne..recmo nimava skupnh komdou tolk pa tega..ampk to naju ne ovira..se mi zdi, da je to bolj odvisno od človeka, kolk se kdo s kermu ujame, pa kolk se kdo kermu prilagaja..šele takrat ratajo tiste stvari skupne!!
... ι αм ωнαт ι αм ...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Mi2 sva si v vseh pogledih totalno različna...

on ima rad špotr jaz kulturo
on je optimist jaz pesimist
on ima drugačne poglede na svet prihodnost in vse..
.
.
.
.in še bi lahko naštevala
edina skupna stvar ki jo imava je postelja in pa beseda rtm!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Odgovori