uglavnem zanimajo me vašo prejšnji novoletni doživljaji, kako ste se imeli, kam ste šli, hotel, cena, okoliš, kolk je drago ipd...
aja pa v kakšno ameriko lih nebi šla oziroma afriko...Me zanima bolj evropa in pa brez letala

(mislim da s 3 zvezdicami, prav lepo urejen hotel, razen najin razgled je bil bolj siromašen).
Ne vem točno koliko je stalo, ker je blo to moje darilo, ampak po moje ni blo pretirano drago. Tam nekaj čez 20k + nekaj denarja za s sabo, s tem da je dol res vse tako poceni, da se kar načudiš - mislim predvsem cunje, čevlje in podobno - pa tudi hrana in pijača sta dokaj poceni, odvisno na kakšno restavracijo naletiš (recimo, kar se pijače tiče, njihovo pivo je strašno poceni, če pa hočeš Laško, si na istem kot pri nas). Res smo se imeli tako fajn, da tega zlepa ne moreš pozabit in bi z veseljem šla še kdaj, ampak v bodoče bomo načrtovali preživljanje praznikov še kje drugje. Se pa da tudi doma kakšno dobro fešto nardit, če je le družba in prijeten prostor. 
tko, da bi šla letos ful rada nekam v tujino - kšna Praga, Budimpešta... sam bi šla tko ne-žurersko, ampak čist tko relaxing za 3, 4 dni. A je kdo sploh že preživel tko novo leto --> v tujini, v dvoje in ne-žurersko?
, slaba pa, da se na zlo lahk način zastrupiš z vodo (ne jim nasedat, da jo loh pijš, če maš mau bl občutliu želodc) al pa s hrano-midva z lubijm sva se u eni restauraciji verjetn s svalki-pa tko dobri so bli

*slamca* napisal/-a:Migrena, nvem če se ti za nežurerskega silvestra splača u tujino.
jest bi šla nekam v tujino tko mal mesto raziskovat pa se potepat, pit kuhanga vinčka na unih "štantih" pa tko... sam fora je recimo, če greš s Collegiumom gre itak folk ga žurat pa pit._kocka_ napisal/-a:Ampak js sm pac taka, da se kdaj pa kdaj rada odklopim in mi to totalno pase. Do zdej mi je blo na teh variantah se zmeri ful noro
)...
sofia83 napisal/-a:Sicer pa ... Barcelona, okoli 25 stopinj cez dan, 20 stopinj ponoci, si samo v enem tanjsem pulovrcku ... Kaj je loh lepsga?
Skor da ne vrjamm, kr sm bla js tm en let u začetku oktobra mesca pa jih ni blo 25, kr čim si stopu s sonca, te je takoj zazebl...sofia83 napisal/-a:Zvoncica, kako pa greste v Talin? Prek kaksne agencije al tko solo? Ker Talin mi je tud ful zanimiv, ceprav po drugi strani ne bi rinla v se vecji mraz ...