Beyonce Knowles
Meni so ble Destiny`s child super všeč.. medtem ko ona, kot solo pevka mi ni. Ima sicer izjemn glas, ampak mi ni ne vem kaj..
Pr Destiny`s child mi je bla pa osebno bolj všeč Michelle mogoče zaradi tega, ker je bla vedno med "bolj oblečenimi" in tudi zdej, da več na glas, čeprav kot solistka ni ne vem kako uspela, ker pač ne dela te "hudo popularne glasbe".
Pr Destiny`s child mi je bla pa osebno bolj všeč Michelle mogoče zaradi tega, ker je bla vedno med "bolj oblečenimi" in tudi zdej, da več na glas, čeprav kot solistka ni ne vem kako uspela, ker pač ne dela te "hudo popularne glasbe".
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Lepa pevka se bo poročila s svojim izbrancem http://novice.siol.net/default.aspx?sit ... =108&pgn=1
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
- Cosmopolitanka
LARIKA napisal/-a:Lepa pevka se bo poročila s svojim izbrancem http://novice.siol.net/default.aspx?sit ... =108&pgn=1
jeeej! komi čakam da jo vidm u poročni obleki

ring the alarm mi je dobr komad pa tut spot ni tok slab. taka divja mi je tm. end aj lajk it

Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
- Cosmopolitanka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Jao jz sm pa en mejčkn razočarana nad novim albumom. Prvi mi je bil namreč res všeč, k zveni čist zalubljeno, na tem drugem pa samo neko varanja& stuff, kokr je že sofia omenla.
Deja vu je na enak način kokr Crazy in love, sam da čist že znucano, pa men sploh ne všečno.
Ring the alarm mi je nekak še najbol ok, Irreplaceable je tud še nekak ... Upgrade u recimo, da je še kul, drugo pa ne vem ... Mi ne izstopa nekak, in sem res mal več pričakovala od nje. 
Deja vu je na enak način kokr Crazy in love, sam da čist že znucano, pa men sploh ne všečno.

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3