Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

neron napisal/-a:ena tretja zakaj sploh sem jo v prvo vidu,zalubla se je vame mene je napadla če ste firbčni kr ena jaz sem jo odbijal,ker mi ni do tega,da bi kr vsako nabrisal,pa še pijana je bila,prvič sem jo vidu takrat,pa zadnič hvala bogu

jooooj, a pa ne morš ti tko napisat, da bi folk dojel, zakua se gre???? :roll:

reantka... tle zveze s to temo ni... ker je itak za moje pojme vse izmišleno...
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

jagodka85 napisal/-a:
neron napisal/-a:ena tretja zakaj sploh sem jo v prvo vidu,zalubla se je vame mene je napadla če ste firbčni kr ena jaz sem jo odbijal,ker mi ni do tega,da bi kr vsako nabrisal,pa še pijana je bila,prvič sem jo vidu takrat,pa zadnič hvala bogu

NIČ NI IZMIŠLENO VELIKOKRAT SEM V CELJU V PLANET TUŠ TAKO DA DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,SORY RAD POTUJEM
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

renatka_ napisal/-a:

In kaj ma to veze v temi o prebolevanju?
KAJ MA VEZE ,s prebolevanjam,kdo pa mi vprašanja postavla,hallllllllllllllllllllllllllllllllllllo....
sam odgovarjam
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

neron napisal/-a:NIČ NI IZMIŠLENO VELIKOKRAT SEM V CELJU V PLANET TUŠ TAKO DA DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,SORY RAD POTUJEM

A veš ko se folku izneveriš pa ko ljudje zgubijo zaupanje v tebe si v riti :) Tko za info ane.

Pa koga briga kje pa kdaj si ti? Jst sm tut v Citycentru pa Planet Tušu vsak drug dan pa kaj? To pišem v temi o prebolevanju? Nehi zej, kr te bojo blokirali šefi.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

neron napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

NIČ NI IZMIŠLENO VELIKOKRAT SEM V CELJU V PLANET TUŠ TAKO DA DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,SORY RAD POTUJEM

buhahah, potovanje v planet tuš :lach:
sej nebom nesramna, ampak neron se ti ne zdi da je šlo vs etole že čez mejo?
ti zdej praviš, da si spet eno novo najdu ki s eje takoj zaljublja vate in d anočeš bit z njo al kaj??a nisi še včeri saše prebolevu, dons pa že spet eno drugo? :roll: slabš si k baba :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

heh, purple, da te popravm.... to je blo februarja ....

aja, drgač si pa tko dobr napisala, da si me nasmejala :rofl:
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

*purple bitch* napisal/-a:
neron napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

buhahah, potovanje v planet tuš :lach:
sej nebom nesramna, ampak neron se ti ne zdi da je šlo vs etole že čez mejo?
ti zdej praviš, da si spet eno novo najdu ki s eje takoj zaljublja vate in d anočeš bit z njo al kaj??a nisi še včeri saše prebolevu, dons pa že spet eno drugo? :roll: slabš si k baba :D
januarja sva šla narazn februarja sem žural v tušu,a je kaj narobe ja ena je men težila jaz ne njej alo a si slovenka?beri
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ne egipčanka sem, da lahko berem tvoje hieroglife :? :D

neron, get over :roll:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

neron resno sem mislila, ko sem ti rekla, da mogoče ne bi bilo slabo, če bi poskusil še na kakšen način preboleti tvojo bivšo.

Najtežji je prvi korak, ko moraš izgubiti upanje. Dokler se to ne zgodi, ne moreš začeti PREBOLEVATI človeka.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

Zvoncica napisal/-a:neron resno sem mislila, ko sem ti rekla, da mogoče ne bi bilo slabo, če bi poskusil še na kakšen način preboleti tvojo bivšo.

Najtežji je prvi korak, ko moraš izgubiti upanje. Dokler se to ne zgodi, ne moreš začeti PREBOLEVATI človeka.

Zvončica,poskušam preboleti,pa bom jo,ker vem,da me ni bila vredna ker ni znala cenit in vračat ljubezni.
Vem,da bom zmagal v boju vem,da bom prebolel,res pa je,da od, kar sem kle mi je lažje,čeprav smo se mal kregal.
Velika tolažba so mi besede,ki si jih ves čas ponavlam(vse se vrača vse se plača)to se sedaj že dogaja,samo sem v dilemi,ali jo vzeti nazaj po 8 mescih,ali biti močan,in jo ignorirat,ker mi je punca res veliko slabega storila,samo ljubezn je bila močnejša,v mojem primeru bi moraj jaz končati vezo,in to že zdavnaj.
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

a nje se pa nč ne upraša če te hoče nazaj...aja ti veliko potuješ do celja v tuš...hmmmm le zakaj?
tista mi je bla pa najbl bedna ko si govoru v imenu te tvoje saše-ja sm pustila fanta pa mi je zdaj žal...bolnik obupni...pa ne piši mi bebava zs, da ma š velcga,ker tud če maš tri u gatah,se te še zmer ne bi niti z dalincem dotaknla...yakk
drgač pa,jst sm svojga že skor prebolela..pa je man ko dva tedna...še enkat tok, pa bo vse pozabljeno. i swear
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

lubenica napisal/-a:a nje se pa nč ne upraša če te hoče nazaj...aja ti veliko potuješ do celja v tuš...hmmmm le zakaj?
tista mi je bla pa najbl bedna ko si govoru v imenu te tvoje saše-ja sm pustila fanta pa mi je zdaj žal...bolnik obupni...pa ne piši mi bebava zs, da ma š velcga,ker tud če maš tri u gatah,se te še zmer ne bi niti z dalincem dotaknla...yakk
drgač pa,jst sm svojga že skor prebolela..pa je man ko dva tedna...še enkat tok, pa bo vse pozabljeno. i swear

ti si pa res čudaška punca
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

neron napisal/-a:samo sem v dilemi,ali jo vzeti nazaj po 8 mescih,ali biti močan,in jo ignorirat,ker mi je punca res veliko slabega storila,samo ljubezn je bila močnejša,v mojem primeru bi moraj jaz končati vezo,in to že zdavnaj.

Ja uzami jo nazaj, če se ne boš počutu osramočeno, ko te bo znova izkoristila, ti pobrala denar in to. Človek se v 8ih mescih ne more drastično spremenit.
noele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a noele »

Punce, brez dolgovezenja bom povedala samo tole: Končno mi uspeva! :) Dnevi končno postajajo lažji, ne premišljujem več toliko o njem...še zvečer, ko grem spat lepo zaspim brez, da bi mislila nanj. In kaj je recept? Tako kot je povedala že velika večina punc...samo odločit se je treba, da boš pozabil pa gre. Ko gledam nazaj vidi, da niti nisem hotela pozabit zato pa je tolko časa trajalo. Vem, da vas bo še vedno veliko takih, ki boste težko upoštevali ta nasvet, ampak druge ni. Sedaj uživam v družbi, hodim ven, delam kar me veseli...in ja...spoznavam tut nove...super fante! :wink:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

noele bravoooooo :bussi:
Zaklenjeno