Katalogi
Sem v službi gledala novi Otto katalog pa imajo kar nekaj luštkanih stvari, sam kaj ko je vse dost drago. Mislim ne vse, ampak nekatere stvari so pa res predrage.
Drugače pa pri Otto še nikol nisem naročala, pa me zanima kako je kej z robo tam?

Drugače pa pri Otto še nikol nisem naročala, pa me zanima kako je kej z robo tam?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Ja, jaz pa zelo veliko kupujem preko katalogov, zmeraj najdem kaj. Po resnici povedano oblačila kar nerada kupujem po trgovinah, ker sem zelo lena za sprobavanje in se dostikrat zgodi, da kar 'na oko' kupim nekaj (k sreči mi tudi večinoma potem dobro stoji). Raje vidim, da lahko lepo doma pomerjam cote. Sem kar zadovoljna; če ne, pa pač vrnem- no big deal.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
Jaz rada pogledam kataloge, kupujem prek njih pa samo kake spodnjice pa nogavice, ker vem da mi bodo zihr prav
vsej do zdaj so mi bile...
drgač pa ima brat slabe izkušnje s tem, ker mu niso prišle hlače prav, pa smo jih enih parkrat vrnili pa ni blo še vedno nič...prave številke, čeprav smo vse zmerili...in zdej so v omari, samevajo...
z majčkami pa je bil vseeno zadovoljen... 

drgač pa ima brat slabe izkušnje s tem, ker mu niso prišle hlače prav, pa smo jih enih parkrat vrnili pa ni blo še vedno nič...prave številke, čeprav smo vse zmerili...in zdej so v omari, samevajo...