Najljubši položaji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali doživljate orgazme med spolnimi odnosi?

Vedno
260
37%
50:50
213
30%
Enkrat na mesec
42
6%
Ga še nisem
184
26%

Skupaj glasov: 699

Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

renatka_ napisal/-a:Pa tut, če ženska leži na mizi, moški pa zravn stoji ni švoh :wink: Vsaj pr men ne :oops: :)

:ja: ta položaj sm že jst napisala in je res huud :tanz: Sicr me pol nasledn dan trtica boli ampak who cares :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Tami napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Pa tut, če ženska leži na mizi, moški pa zravn stoji ni švoh :wink: Vsaj pr men ne :oops: :)

:ja: ta položaj sm že jst napisala in je res huud :tanz: Sicr me pol nasledn dan trtica boli ampak who cares :D

Jao dej tih bot, jst sm po novem letu še en tedn mela zatečen križ oz tle nad trtico. Prpognit se sploh nism mogla, komi se usedla pa ustala. Pa tko prov navzvn sm mela, da se je že na oko vidl, prov zatečeno. Pa nedajbože, da se me je kdo dotaknu tam :? :evil:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Auč renatka... Pr men je blo tko kt, da bi mela modrico. Pa sta ne goli mizi al sta mela kako dekco al pa kej?
Sam men je ta položaj čist orgazmičen :D bul k pa un če sm na njemu
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Tami napisal/-a:Auč renatka... Pr men je blo tko kt, da bi mela modrico. Pa sta ne goli mizi al sta mela kako dekco al pa kej?
Sam men je ta položaj čist orgazmičen :D bul k pa un če sm na njemu

Na goli mizi :D Če jst sm usakmu rekla da sm padla pa sm na pločnik udarla s križom :rofl: Kr sm res tko prov izboklino mela čez ceu križ :D Ampak se je splačalo :D
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

renatka_ napisal/-a:papilonka, če mu je tvoj prst u njegovi ritki pasu je to blo kao zarad tiste točke G pri moških :D Ta naj bi se njim tam nahajala :D Tko, da simu vrjetno prostato mal zdražla pa mu je zato hitr pršlo :)

Papilonka, ne vem kako to, da je njemu tako hitreje prislo in ne vem ce je zaradi tega nagnjen k homoseksualnosti, vem pa da vecina moskih sploh ne pusti dotikanja v blizini ritne luknjice :razz:

renatka, G point pri moskih pa je pod testisi in pod danko, tam vmes, ne pa v riti...

Polozaji... Najboljsi mi je se vedno misijonarski, drugace mi je pa tudi jaz zgoraj dober polozaj, samo da umrem zaradi bolecine v nogah potem. Super je tudi blo takrat ko sva na stolu, ko sem mela noge na tleh, pa ni blo tok tezko pol... :wink:
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Na goli mizi :D Če jst sm usakmu rekla da sm padla pa sm na pločnik udarla s križom :rofl: Kr sm res tko prov izboklino mela čez ceu križ

Res si nerodno padla :P Midva sva mela dekco pa je blo mehkejš...

Ampak se je splačalo

:gut:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

mackica napisal/-a:renatka, G point pri moskih pa je pod testisi in pod danko, tam vmes, ne pa v riti...

Aja ups za zmoto pol, sm zato to napisala kr sm dost kje brala, da, če mu ženska pritisne na prostato (ki je notr??) je to to :D Nevem no, mogoče se res motim :D

Vem pa, da naj bi jim pasalo tm ko si ti opisala ja. Sam mojmu itk okol te lukne nč ne delam, kr on niti noče :D
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Jst ko kej raziskujem, mi roko da stran in rece, ne bos iskala nobene G tocke dons :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst ga pa tko po hrbtu božam učasih pa pol tko še po "zadnjici :D ". Pol pa ko je že preveč blizu pa takoj: ej ej ej lubiza! :D
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja no, sej to... Takoj poskoci cel panicen :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Ko bo on kej hotu pa ti panično skači :rofl: :bgdev: (jst pa tut :rofl: )
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

z mojo sva prakticirala prav vse,njen najljubši položaj pa je bil,doggystyle,stoje,položaj 69,takrat se je drla k jeshar
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

renatka_ napisal/-a:
mackica napisal/-a:renatka, G point pri moskih pa je pod testisi in pod danko, tam vmes, ne pa v riti...

Aja ups za zmoto pol, sm zato to napisala kr sm dost kje brala, da, če mu ženska pritisne na prostato (ki je notr??) je to to :D Nevem no, mogoče se res motim :D

Vem pa, da naj bi jim pasalo tm ko si ti opisala ja. Sam mojmu itk okol te lukne nč ne delam, kr on niti noče :D

no, v bistvu mata obe prov, oz. renatka mal bolj. ker tale njihvo g spot je dejansko v notranjosti - prostata. ampak dražiš jo pa lahko od znoter (s prstkom v rit) al pa zunek (predel med anusom in jajčki).
...just breathe...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Sm vedla, da use vem :rofl:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Zame je najboljši položaj, če ležim na trebuhu in on odzadi, za oralca pa 69. Všeč mi je pa tud, če sem na njemu in da sm jst boss :wink:
Odgovori