nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js se tut strinjam s tem, da ni treba čakat na enga mr. right-a......če se počut punca dost zrelo, zakaj pa ne?! Idiotsko mi je edin, če gre to delat sam zato, da bo prva al pa da ne bo tazadna zgubila nedoužnosti pa da bo zato pol kao zaznamovana :roll:
**evchy**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **evchy** »

ja se čist strnjam,da taki so naravnost za na luno,samo za to da bi čimprej..ja in kaj je zdej razlika če ena prej ena kasnej zgubi nedolžnost,k da je bitka s časom,...
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Vse je enkrat prvič. In če bi za vse stvari čakali na pravi treutek, potem ne bi poskusili ničesar novega. Res, da je najlepše, če je prvič s tistim ta pravim, ampak nikoli ne veš, če je tisti res TA PRAVI. Pomembno je le, da se zavedaš posledic, ter poskrbiš za zaščito. Mama pravi, da če bi lahko še enkrat živela, bi si nabrala malo več izkušenj... Malo več različnih moških :) :oops: Namreč z očkom sta skup že od malih nog. Ona je tudi čakala na pravega, pa pravega in potem?? Na koncu je bil res TA PRAVI(je mela srečo) kaj pa ostali?? Ostalih pa niti poskusila ni :razz: To, da dan danes sexajo že pri 14,15,16 se mi zdi sicer nesmisel, ampak dan danes se nič več ne ocenjuje po letih. Kaj pa če je morda kakšna 16-letnica bolj odrasla kot me malce starejše?? Ampak ni toliko pomemben čas, ne dan, ne prostor, bolj se mi zdi, da je pomembna zaščita :!:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

sinička napisal/-a:jao... jst bi vse punce ki so označle 14 ali manj in 14 - 16 tok za ušesa pa jim tako napela, da bi se kar kadilo :evil:

pa kam se vam tok mudi punce? al bi rade po hitrem postopku in čim bolj mlade zanosile??

Sama sm mela zelo mlada prvi spolni odnos.. Ne, nisem mlada mamica in ne nimam nobene spolne bolezni. Mislim, da če si odgovoren, si lahko odgovoren tako pr 16 kot pr 20. Meni v vseh teh letih 1-krat na pamet ni pršlo, da bi mela nezaščiten spolni odnos. Kaj šele ko sem s spolnostjo komaj začela. Zanimivo je to, da sva s fantom še vedno skupaj. In tudi, če sva bla takrat zelo mlada in nisva niti vedla kaj je ljubezen, sva to naredila pa vsaj iz VELIKE zaljubljenosti in ne iz radovednosti al kakor ene poudarjate, da to mladi delajo iz principa "da se rešijo nedolžnosti". Lej, žal mi je, če ti ne najdeš Gospoda Pravega in da se zaradi tega znašaš nad mladimi, ki imajo spolne odnose. Ni nujno, da so vsi, ki so zgodaj začeli s tem neodgovorni in zdi se mi neumno, da posplošujete. A ni nedolžnost nekdaj kar podariš nekomu ko si pripravljen, ne pa nekaj kar moraš dat ko ti drugi dajo znak, da si dovolj star?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

Sp3lca napisal/-a:
sinička napisal/-a:jao... jst bi vse punce ki so označle 14 ali manj in 14 - 16 tok za ušesa pa jim tako napela, da bi se kar kadilo :evil:

pa kam se vam tok mudi punce? al bi rade po hitrem postopku in čim bolj mlade zanosile??

Sama sm mela zelo mlada prvi spolni odnos.. Ne, nisem mlada mamica in ne nimam nobene spolne bolezni. Mislim, da če si odgovoren, si lahko odgovoren tako pr 16 kot pr 20. Meni v vseh teh letih 1-krat na pamet ni pršlo, da bi mela nezaščiten spolni odnos. Kaj šele ko sem s spolnostjo komaj začela. Zanimivo je to, da sva s fantom še vedno skupaj. In tudi, če sva bla takrat zelo mlada in nisva niti vedla kaj je ljubezen, sva to naredila pa vsaj iz VELIKE zaljubljenosti in ne iz radovednosti al kakor ene poudarjate, da to mladi delajo iz principa "da se rešijo nedolžnosti". Lej, žal mi je, če ti ne najdeš Gospoda Pravega in da se zaradi tega znašaš nad mladimi, ki imajo spolne odnose. Ni nujno, da so vsi, ki so zgodaj začeli s tem neodgovorni in zdi se mi neumno, da posplošujete. A ni nedolžnost nekdaj kar podariš nekomu ko si pripravljen, ne pa nekaj kar moraš dat ko ti drugi dajo znak, da si dovolj star?

nič se ne znašam nad nikomur... samo pač povem, da se mi ne zdi prav da se tako mladi odločajo za spolne odnose... sploh pa, da sem sama še nedolžna je to moja odločitev in se nič ne sekiram... če bi bolj dobro prebrala bi vidla, da sm ponosna nase...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Ne, da se ti ne zdi prav.. Ampak z vprašanjem "če bi rade čimprej zanosile" obsojaš mlade, ki imajo zgodaj spolne odnose. Zdej vidiš, kako je ko sm jst tebe "obtožla", da si očitno zagrenjena ker nisi našla še pravega. Občutek, da te nekdo obsoja zaradi tvojih dejanj gotovo ni lagoden. Ne vem zakaj imaš tolko prosti temu, da imajo mladi spolne odnose-če so dovolj odgovorni in zreli, zakaj pa ne.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

mogoče sem malo posplošila, sem pa ciljala na tiste, ki začnejo zato, ker "tudi drugi to že počnejo" in podobni razlogi, ki se mi ne zdijo zreli in odgovorni (in to je razlog večine mlajših od 16 let)... poznam veliko punc, ki so mlade začele in jim je žal, da niso malo počakale... upam, da sva si zjasnile, če si me narobe razumela...

pa sam še to... če bi bila "zagrnjena" kot si me obtožila, se ne bi "spravljala" samo na mlajše od 16 let :roll:
Zadnjič spremenil sinička, dne 18. Avg. 2006 20:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

mogoče sem malo posplošila, sem pa ciljala na tiste, ki začnejo zato, ker "tudi drugi to že počnejo" in podobni razlogi, ki se mi ne zdijo zreli in odgovorni (in to je razlog večine mlajših od 16 let)... poznam veliko punc, ki so mlade začele in jim je žal, da niso malo počakale... upam, da sva si zjasnile, če si me narobe razumela...

pa sam še to... če bi bila "zagrnjena" kot si me obtožila, se ne bi "spravljala" samo na mlajše od 16 let :roll:
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Metal land**

Neprebrana objava Napisal/-a Punk baby »

mah ne wem... wse je odwisn od čloweka... če mu paše, če ma zaščito, če si to želi nej pač nardi... če pa ne, pa še zmerej lohka reče ne... sam najpomembnejša je pa itQ zaščita... sama tud še nism sam mislm da je ta fant, s kermu sm zdy tapraw... drgač je pa čist nawadn če junfr zgubiš pr 15. al pa pr 20.... če se zawedaš kaj počneš, pol ni nč narobe... no to je moje mnenje, lohka ga spodbijate, sam nč ne kritiziram :wink: :wink: :wink: :D
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

^^Devištva.

Nihče ni tega reku, samo ti si trdila, da to ni seks, ampak je, zato se tudi imenuje oralni seks. :) Pa smo to že razčistl, ane?

( :roll: :lach:)
This too shall pass.
barbonete
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barbonete »

jest sm tud še junfr...17 let stara :D sicer mm tipa & nameravam it z njim v kratkem do konca (ker se mava pač rada... :D ) & u bistvu že komi čakam se pojavi ta šansa... :D
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz se strinjam s Sp3lco, mogoče zato, ker sem tudi sama zelo zgodaj izgubila devištvo. In nisem zanosila, nisem "staknila" kakšne bolezni in najpomembnejše ni mi žal. Sem se veliko naučila. S tistim fantom nisem več skupaj, imam pa zdaj fanta, ki mi nudi vse kar potrbujem.

Res pa je, da je preveč deklet, izgubi nedolžnost samo zato, ker njihove prijateljice pravijo, da je to supre fajn, tako početje pa ima velikokrat dolgotrajne posledice.
***papilonka***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: planet za zadet

Neprebrana objava Napisal/-a ***papilonka*** »

jap jz tut..stara 15 let, noro noro zalublena, itak de bla tut naivna..pa sm zgubla nedoužnost. sam mi ni žou. s tipom sicr nisma več skupi, sam tedi ku sma bla sma se mela noro rada..sam jz sm bla še pač premlada za kei bol resnga. ne wem no..zato tut nimam nč proti tistim puncam ko zgodi zgubijo nedoužnost..sam upam de vsaj poskrbijo za zaščito :?
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Metal land**

Neprebrana objava Napisal/-a Punk baby »

ja jst sm jo pr 15... pa mi ni žow, zaščita je bla s fantom sm pa še zmerej :love:
_mucika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a _mucika_ »

izgubila sem jo pri 17. in zelooooooo mi je žal, ker meje fant samo iskoristil (prisilil v to)....js pa sm bila naivna.
Odgovori