Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

sj pomoje je tud od las odvisno. Pač navaden fen, men je sam važno, da ma mrzu zrak :)
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

no jaz si nameravam kupit nov likalnik ju3, vendar nevem, kateri so najboljši, pa da nebom dala 15k pa pol nebo dober. ker mam ful čupco, in ni tako easy zlikat moje laske... al je boljše kupit pri frizerju, al pa tud v trgovinci. sem vidla u intersparu za 15.000 remingtonovega...

kateri hot glatt pa uporabljate....v razpršilcu al pa gel??

http://images.ciao.com/ide/images/produ ... 833051.jpg
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Moja soseda ma tega od remingtona pa kr hodm do nje si ga sposojat, ker je res cool. Drugač mam že tko precej ravne lase, sam konice se mi mal kravžlajo (mal mal), pa pol tist ponavadi zravnam... Pa še Klasov silikon dam prej na konice.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

jemina napisal/-a:Mi smo pa zj kupl en res fajn fen, da sploh ne rabim likalnika, ker imam po tem fenu čiz ravne lase.

Tko sem happy :freude:

A to uno Lissimo??? Men tist nč kej fajn lase ne nrdi, kr mam ful krepaste po sušenju, brez kakršnekol oblike, k mam tok suhe. :(
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

PlayLejdi napisal/-a:kateri hot glatt pa uporabljate....v razpršilcu al pa gel??

Em... gel je za ravne lase, razprsilec pa za kodre ;)
Drugace pa mam jaz Remingtona in sem zadovoljna :zustimm:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

||MuCkAa napisal/-a:
PlayLejdi napisal/-a:kateri hot glatt pa uporabljate....v razpršilcu al pa gel??

Em... gel je za ravne lase, razprsilec pa za kodre ;)
Drugace pa mam jaz Remingtona in sem zadovoljna :zustimm:

ja kakega remingtona pa imaš...ker so različni modeli...je pomembno kakšen je, a ne?

kolko pa si dala zanj in kje si ga kupla?

a je 15k preveč za remingtona v sparu? so kje cenejši???
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

*slamca* napisal/-a:A to uno Lissimo???
Men tist nč kej fajn lase ne nrdi, kr mam ful krepaste po sušenju, brez kakršnekol oblike, k mam tok suhe. :(

slamca, a si dajaš kakšno masko na lase po umivanju? To je skoraj nujno za suhe lase, pa pusti si jo gor dlje, kot piše v navodilih.
Potem pa še kakšen silikon (Klas, npr.) na konice, pa ne bi smeli bit tok krepasti... :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

PlayLejdi napisal/-a:
ja kakega remingtona pa imaš...ker so različni modeli...je pomembno kakšen je, a ne?

kolko pa si dala zanj in kje si ga kupla?

a je 15k preveč za remingtona v sparu? so kje cenejši???

Navadnega Remingtona iz Spara za 9.900 :lach: Meni je dober. Je pa cisto navaden, dolgi, serija 2 se mi zdi ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala... »

Jst sm mela tud enga od philipsa,pa sploh ni nč deloval.Tk da si dj lase kr s krtačo sušim,pa se čist zravnajo.Pa seveda uporabljam šampon,za ravnanje las.Silikon od klasa je čist zanič,jst za lase kupujem sam pr mojmu frizerju,pa še svetuje ti kaj je najboljš za tvoje lase.Glede na to da se na svetlo barvam,so se mi lasje zlo popravli od kar uporabljam mal boljš šampone:)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

mala... napisal/-a:...Silikon od klasa je čist zanič, jst za lase kupujem sam pr mojmu frizerju, pa še svetuje ti kaj je najboljš za tvoje lase.

To ni res, Klasov silikon je zelo dober izdelek, če tebi ne odgovarja, ni nujno, da je zanič.
Niti ni namenjen glajenju las, ampak razcepljenim in suhim konicam las, saj jih nekako "prevleče" in zapre.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

mala... napisal/-a:...Silikon od klasa je čist zanič, jst za lase kupujem sam pr mojmu frizerju, pa še svetuje ti kaj je najboljš za tvoje lase.

ne vem no. če pa ga vse hvalijo :) . jaz si ga bom verjetno jutri kupila :razz: .

glede onih stvari, ki ti jih frizer svetuje: meni je svetovala že olje za suhe lase ( da bi mi jih malo popravilo, ker si jih likam ) in ni bilo nobenega učinka. mislim, da je bilo od kerastase. od enake firme sem še kupila nek fluid, pa je super! ni vse dobro, kar je drago ( oziroma kaj svetuje frizer ) :wink: .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ma ja, valda da ti frizerji svetujejo "svoje" stvari... ne vem če bi se najdu kakšen, ki bi priznal, da je en običen šampon iz štacune skor isto sranje kot tist iz njegovega frizeraja za 3k... do zdej sem bla najbolj razočarana glih nad enim balzamom od kerastase, ki je bil drag k žafran, lase sem mela pa ko slama, ko sem ga uporabljala :? ... never again
The secret of success is consistency of purpose.
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his arms=]
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *chiky* »

Ja js sm si kupla likalnik pr frizerki, Cutek firma, ne poznam drgač.. Znižan je bil tam nek okol 17 čukov men se zdi... Že kake pol leta me je frizerka z nim likala in mi ni nč skuru las, pa clo poenoti strukturo pa vse.. Itq ma keramične ploščice pa sistem samodejnega izklapljanja ko je prevroč.. Men je tole super zadevca in ker mam tako grivo sem zlo happy da jo končno lahko ukrotim :D
babyface***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a babyface*** »

Jst sm ga isto kupila pr frizerju - dala sm 15000 tm nekje. Sicr morm mal čakat da se segreje, ampak za tak denar se mi zdi da je uredu. Bolš že kot pa da bi bla brez :D
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
TaNora
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My World

Neprebrana objava Napisal/-a TaNora »

Jaz pa mam od Remingtona (kupila v dm-u 10.000) pa je ful dober! Ma keramične ploščice pa ful hitro se segreje :D
Odgovori