Dnevni vložki
Dnevni vložki
Živijo!
A uporabljate dnevne vložke oz. ščitnike perila?
Jaz jih uporabljam pred in po menstruaciji, vsak da pa ne. Sem slšala, da niso zdravi.
Kaj menite ve?
A uporabljate dnevne vložke oz. ščitnike perila?
Jaz jih uporabljam pred in po menstruaciji, vsak da pa ne. Sem slšala, da niso zdravi.
Kaj menite ve?
Včasih uporabim to zadevico, vendar pa ne vsak dan, ker to je baje leglo za bakterije, ker je bolj plastičnega izvora kot ne.
Torej NISI zdravi. Ampak včasih brez tega ne gre.
Sej ni edina nezdrava stvar, katere se poslužujemo.
Torej NISI zdravi. Ampak včasih brez tega ne gre.

Sej ni edina nezdrava stvar, katere se poslužujemo.

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Re: Dnevni vložki
sammy napisal/-a:Jaz jih uporabljam pred in po menstruaciji, vsak da pa ne.
Jst tud - pred in po.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
jaz pa uporabljam dnevene vložeke pred in po menstruaciji ker imam takrat malo močnejši beli tok. Drugače pa pravjo da se ti lahko tamala uname. Niso zdravi.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ja men jih je ginekologinja svetovala, ko mam dost mocan beli tok, pa mi gre na zivce, ko mam filing, da je vse umazano in mokro med nogami. Pac porabim mogoce 2 na dan, da se ne nabirajo bakterije.
Po operaciji se je stanje normaliziralo, tak da poskusam mal opuscat zadevo... ampak navada je zelezna srajca
Po operaciji se je stanje normaliziralo, tak da poskusam mal opuscat zadevo... ampak navada je zelezna srajca

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre