Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Mimi_M napisal/-a:
**SiMoN@** napisal/-a:pr men je problem ta, da ne vem kaj nej zberem-matematka al anglca?!?

To misliš poklicno maturo?

ja poklicno mam..pa nimam pojma kaj nej grem..anglo mam bolš kukr mato ocene, s se bojim da bom blokirala, k matematko bi se lahk kako spiflala...nevem, res nevem..pol pa še vprašanje kaj naprej? don`t konw
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Samo a ni na poklicni tko, da rabš pr matematki 30% za pozitivno, anglo pa 70%? Ne vem, tko je meu moj brat.. kljub temu bi js zbrala anglo ;)
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

simona..glede na to,da sm jst zdej končala to šolo..da smo na isto hodile..ti priporočam anglo...definitivno..prvo zarad profesorja..dost nam je dau snovi,vsega..jst če pošteno povem..se nism nč učila..vse kar sm odnesla je blo od priprav..nakonc sm mela 4 oceno..sicer je bla angla ful lahka letos..tko u izi,da se res sam smeješ:P
Free your mind...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Punce, ki greste na FDV ...a je bila katera na tutorskem dnevu danes...in kako je zgledlo? So kaj pomembnega povedli?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

tjaskaaa napisal/-a:simona..glede na to,da sm jst zdej končala to šolo..da smo na isto hodile..ti priporočam anglo...definitivno..prvo zarad profesorja..dost nam je dau snovi,vsega..jst če pošteno povem..se nism nč učila..vse kar sm odnesla je blo od priprav..nakonc sm mela 4 oceno..sicer je bla angla ful lahka letos..tko u izi,da se res sam smeješ:P

jah to že, sm kuk si pa ti prejt mela anglo...prva 3 leta? sm zdej je tle še ena fora...prfoski se baje menjajo...so se mogl odločet med osnovno in sredno šolo, in un kura od ravnatelce spudi ne dovol da bi še nas do amture prpelou, njegova odločitev drugač je bla pa oš...in možn da dobimo tihano, pol sm pa u ku**u!!

če grem pa na mato, smo pa matematkarco tuk zjebal v glavo(sej to sigurn že veš :D ) da nas tut najbrž ne bo več mela, ampk nas bo mela ravnatelca...what the fuck nej zdej nardim?

p.s.:zgubila sm predmetnik..dej sm napiš kere predmete ste mel, da saj vem kuk zvezku kupt, (akte ne maram, k iz akte so mi naše babe vse zapiske pokradle :cry: ), spletna stran pa šteka.

hvala
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js mam pa en vprašanje: a je res, da si loh en let po tistm, k si opravu maturo, loh zastojn pogledaš svoje maturitetne pole??? kje? :?: Mene namreč zlo zanimajo.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Maturitetne pole mora RIC imeti do konca leta, v katerem si opravljal maturo (torej letosnje do 31.12.2006), nato pa imas 14 dni casa (torej do 14.1.2007), da zaprosis za vracilo tvojih pol, ki ti jih nato prezplacno vrnejo. Sicer pa imas vse napisano na RIC-ovi strani.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Tnx :bussi:
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

hey. mene pa zanima nekaj glede slovenščine. slučajno katera od vas ve če se na jesenskem roku piše enak esej kot se je na spomladanskem?
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
dd666
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper-ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dd666 »

Misliš če dajo iste naslove??Itak da ne...
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka

dd666 napisal/-a:Misliš če dajo iste naslove??Itak da ne...

hvala. saj se mi je zdelo da to ni mogoče, samo ena moja "pametna" sošolka to trdi. pa sem mislila da rajši še koga tretjega vprašam, da bom mela dokaz da to ni res.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

Nastasja, vidm da tud v jesenskem roku delaš, jz tudi...je še kera tukej taka? Kako vm je kej šlo dones? Kako se vam je kej zdel use skupej?
men je bla tema eseja kr fajna, pa tud slovnica mi ni bla težka.tak preprost besediu se mi je zdeu.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Sherry, moj fant zdaj dela... je rekel da ni blo krize.:) Slovenščina pač. :twisted:
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka

ja meni je ta tema zdaj bla definitivno bolj pisana na kožo, kot pa ona v spomladanskem roku. pa slovnica tudi ni bla težka.

danes pa me čaka nemščina, še dobro da se je ne rabim nič učit-vsaj ena skrb manj :)
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Jaz tut mam zdaj maturo (splosno) in je res nastasja ja, ni blo tak fejst tezko ne. Sicer pri oni nalogi pri slovnici nisem bla tocno ziher kaj morm delat (ko je bla vredna kr 10 pik) :D Pa ono pismo na koncu :D Kak sem jih sk*rcala :rofl: Pa me drugace sploh ne moti da je kaka napaka v cajtngu kdaj :D Zdaj mam pa SJK ustno ob 9h.. To se bojo smehi kr to pa nic ne znam :D
Hello, 911. I''m on fire!
Zaklenjeno