ej nimam pojma... po moje ne velik, ker kokr poznam grad tm ni nikjer kakšnega ne vem kok velkega placa... dvorišče je kokr vem največje pa še to ni ne vem kok veliko, še posebi, če bo še oder postavljen., razen če nas milijo kot sardele not dat
Razdeljevanje kart je končano,po informacijah naj bi šlo na grad cca.800 ljudi.Predvidevam da bo poskrbljno za to da ne bomo ravno drug po drugem hodil.
Je pa fino da so se tega spomnili.
...Naj bo vsak do sebe plemenit Čist in brez okov...
no pa so končno dali tudi razporede za koncerte...no malo sem razočarana...vse je nekje v pm.(se opravičujem)....nič ni v MB al pa Ptuj...alp a okolica....no kot je blo ponavadi...tak da mam zaj najbližje v celje in pa ljutomer...hjooj....ampak šla bom vseeno...hee...so vredni tistih kilomtrov..hehe...I like it
Ko se rodiš,so vsi veseli, Ko umreš,so vsi žalostni, Ko živiš,jim je VSEENO!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:no pa so končno dali tudi razporede za koncerte...no malo sem razočarana...vse je nekje v pm.(se opravičujem)....nič ni v MB al pa Ptuj...alp a okolica....no kot je blo ponavadi...tak da mam zaj najbližje v celje in pa ljutomer...hjooj....ampak šla bom vseeno...hee...so vredni tistih kilomtrov..hehe...I like it
Na tej turneji bojo mel 24 koncertov, ostale datume bojo kasneje dodali in ti garantiram, da bojo v Mb in v okolici
aja....tea_ tnx....hehe....sej se mi je zdelo malo čudno to vse skup..hee...no...bom pa šla itak na več koncertov...hehe....itak so vredni tistga dnarja in kilometrov...
Ko se rodiš,so vsi veseli, Ko umreš,so vsi žalostni, Ko živiš,jim je VSEENO!
Včeraj sem zasledila da začnejo spet turnejo po Sloveniji. In cela happy vidim da bojo meni najbližje v Ljutomeru. Pol pa še vidim da je karta 4000 sit. Saj so vredi pa vse...samo glede na to kak mali placi so pri nas za koncerte je to malo preveč. Škoda! :S