*QueenBitch*, te pa si mela smolo, če tvoji dve devici nista ble porihtane:) ker drgač, kolk jih jaz tud poznam (ne sam ta dva, k sem bla pač z njima), so vsi ful tisto tipi topi, kar mi je fuuul všeč
Moja devica tud ni "pošlihtana" in porihtana..bolj tko na izi, se ne obremenjuje z ničemer.
Drgač sva pa midva ena sama zračno-zemeljska kombinacija, ker sem jaz dvojčica z ascendentom v devici in luno v vodnarju,
on pa je devica z ascendentom in luno v dvojčkih.
ma dej ta horoskop..nč ne verjamem, učasih ti pač zadanejo, sam to je čisto naključje..
drgač sm pa oven in se ful razumem s kozorogi čeprou naj se nebi, ampak moj bivši in zdejšni sta kozoroga, pa full dobra frendica isto:)
naj bi se pa ujela z levi pa strelci, pa sploh ne vem če sm koga uredu že spoznala:/
Sem tehtnica in moje 'velike' ljubezni (trije- fant iz srednje, pa potem kasneje in sedanji) so (bili) vsi raki po horoskopu. Čeprav to naj ne bi pasalo skupaj, a ne...
Mimi_M napisal/-a:Sej očitno, ni pasalo, če so bivši, hehe..
Ja, hmmm... Kaj pa vem... Sem z obema bivšima še zmeraj v zelo dobrih odnosih. Sam tak pač je, mislim, da ne gre za razpad zveze 'kriviti' astrološkega znamenja...
midva sva pa tehtnica + dvojček. oba v zračnih znamenjih, zelo se ujameva na intelektualni ravni, veliko se pogovarjava in sva na prvem mestu prijatelja, potem šele partnerja in ljubimca. vse to zelo drži za naju